Şimdi Ara

Bilgisayarımdaki statik elektirik boşalmıyor.LÜTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamunaleykum.arkadaslar yeni bir bilgisayar dizdim tedbirsiz olarak halının üzerinde çıplak elle dizdim sorun şudur ki bilgisayarım her sabah açarken bazen monitöre görüntü gelmiyor bazen hiç elektirik gelmiyor fişini çekip power düğmesine basınca bir kaç saniye elektirik geliyor fiş takılı olmadığı halde sonra takıyorum açılıyor bilgisayar.Sonra ki açmalarımda hergün aynı şekilde.parçalar 20 günlük acaba çözüm ne olabilir hergün statik elektiriği fişi çekip powere basarak boşaltıyorum sonra yine aynı.Acaba ewerest kasa ve ewerest 650 wat güç kaynağındamı bir sıkıntı var?Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• Hocam Anlattıkların bir tek güç kaynağı kapısana çıkıyor kasa içinde topraklama diye bir şey yok,Başka güç kaynağı dene yada başka prizden elektrik al prizde'de sorun olabilir.
  • warinii kullanıcısına yanıt
    hocam başka prize taktım yine aynı şuan üçlü prizi değişip bide öyle deneyecegim.Sorunu tam anlatabildim değilmi güç kablosunu çıkarıyorum powere basıyorum bir kaç saniyelik ışıklar yanıyor statik boşalıyor sonra açıyorum düzeliyor.Sonra tekrar 1 saat sonra aynı yada 1 gün sonra.
  • Bu durum tum pc lerde var pc nin fisini cekip power a basarsan isiklar yanar soner statik degildir kondansatorlerin icinde elektrik birikir calisma prensibi budur zaten power basarsan kondansatorler bosalir siz power tusuna bastiginiz surece pc nin acilmasi gerekir anakart yada psu arizali degilse sizin probleminiz psu dan sanirim korumayami aliyor ne halt yiyorsa bilmiyorum baska bir psu yla deneyin bu sorun bende olsa dert etmezdim ben bilgisayari acmak icin 3 tusa basiyorum priz tusu, yuksek akim koruma , en son pc tusu sizde boyle birsey yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan1x -- 25 Mart 2016; 0:49:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volkan1x V kullanıcısına yanıt
    şimdi volkan bey ışık gelmesi normal olabilirde kısaca şöyle izah edeyim size.Sabahları açıyorum bilgisayarı ekrana görüntü vermiyor.kapatıyorum düğmesini psunun powere basıp içindeki elektiriği boşaltıyorum düğmeyi açıyorum görüntü geliyor.eski anakartı takıyorum ondada aynı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.