Selamlar arkadaşlar msı gt60 marka bilgisayara sahibim.Bilgisayarımda 256 gb ssd + 1 tb hdd mevcut.Dün bilgisayar iyi kötü çalışırken sistem geri yükleme yaptım açıldığında görev yöneticisinde disk kullanımının %100 olduğunu gördüm. Bilgisayar aşırı hantallaşmış ve hiç bir şeye tepki vermemekte.Diskleri kontrol ettiğimde eyrel disk d nin (HDD) olan olmadığını gördüm disk yöneticisine baktım ,aygıt yöneticisine baktım ,biostan ve çeşitli programlarla baktım hard disk yok. Hemen uefi bootlanmış usbden bilgisayara temiz bir format attım ancak kurulum sırasındada hdd yi görmedi.Şuan bilgisayarım açıldı hdd yi geçtim formata rağmen %100 disk kullanımı hala mevcut. Ayrıca hard diskten sürtünme sesi geliyor resmen.Bilgisayarın garantisi hala devam ediyor ancak vanda oturuyorum istanbuldaki servispointede göndermek istemiyorum açıkçası.Başına bu tarz bi sıkıntı gelen çözümünü bilen birisi varsa yardıma ihtiyacım var teşekkürler.
MeshaidasM
kullanıcısına yanıt
Hocam sürtünme sesini duyabiliyorsanız muhtemelen harddisk darbe vb sebeplerden dolayı rahmetli olmuş, çözümü garanti dahilinde servise yollamak ve yenisi ile değiştirmek.
Hocam laptobu yerinden kaldırmışlığım yok nasıl oluyor by