Şimdi Ara

Bilgisayarımda yaşadığım kasma sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler sistem özelliklerimi altta paylaştım.Sorunum pc min bu özelliklerde olmasına rağmen bazı oyunlar kasarak ve donarak oynamam örnek crysis 3 , the walking dead survival instinct gibi. bana pek normal gibi gelmiyor çünkü sistem o kadarda kötü değil ve crysis 3 ü en düşük ayarlarda (driverlarda güncel) bile oynamak zor oluyor normalmidir ve sistem bu oyunları kaldıramicak kadar kötümü acaba ?

i7 4700 mq 2.40 ghz
    8gb ram
    geforce gt740m ekran kartı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdi222 -- 7 Şubat 2014; 2:04:00 >

• Driverlar güncel demişsiniz, görev yöneticisinden sistemi kullanan işlemlere bakmanızı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rabelisa

Driverlar güncel demişsiniz, görev yöneticisinden sistemi kullanan işlemlere bakmanızı öneririm.

baktım fakat herşey normal gibi gözüküyor..
  • erdi222 E kullanıcısına yanıt
    Bilemiyorum ne yazık ki..
  • Saol yinede.Bilen yokmu beyler youtube dan videolara baktım adam aynı ekran kartı düşük sistemle oyunu kasmadan oynuyor nasıl oluyor anlamış değilim :(
  • Bilgisayarda muhtemelen dahili olan ikinci bir ekran kartı vardır ve oyuna girdiğinizde hâlâ o kart çalışmaktadır. Aynı ekran kartına sahip olan bir arkadaşımda herhangi bir sıkıntı çıktığını duymadım.

Ekran kartının hangisinin aktif olduğunu, bunun ayarlarını nereden değiştireceğinizi araştırın. Bilgi sahibi olmadığım için o konuda yardımcı olamayacağım.

Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feanor Tasartir

Bilgisayarda muhtemelen dahili olan ikinci bir ekran kartı vardır ve oyuna girdiğinizde hâlâ o kart çalışmaktadır. Aynı ekran kartına sahip olan bir arkadaşımda herhangi bir sıkıntı çıktığını duymadım.

Ekran kartının hangisinin aktif olduğunu, bunun ayarlarını nereden değiştireceğinizi araştırın. Bilgi sahibi olmadığım için o konuda yardımcı olamayacağım.

Geçmiş olsun.

Evet biliyorum oyunu açarken sağ tık yapıp nvidia ekran kartı ile açıyorum oyunları yinede saolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.