Şimdi Ara

Bilgisayarımda Performans Düşüklüğü.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar diliyorum.
    Öncelikle kullandığım sistemin imza kısmında yazılı olduğunu belirtmek istiyorum. Son birkaç gündür bilgisayarımda ciddi anlamda performans kaybı var alt+tab yaptıgımda bazı oyunlarda ekranın gelmesi için 5-10 saniye arası bekliyorum önceden böyle birşey yoktu alt+tab kullandıgım gibi oyun ne olursa olsun direk öne atılırdı daha sonra bugün ise kasa fanlarım pc açıldıktan sonra durmaya başladı bunun sebebini çözemedim bios update ettikten sonra böyle oldu nasıl düzelir bilmiyorum bu konularda yardımcı olabilecek varmı acaba

• format atmalısın. yani insanın aklına bir şey gelmez başka =:) eğer sorun yine devam ederse bios'unu bir önceki sürümünü yükleyebilirsin.
  • Samsung 850 Evo 250 Gb ssd siparişi verdim yarın gelir Orj. Win 10 var elimde onu kullanıyorum eğer yeni sistemde de sorunlar devam ederse biosu geri almayı düşünüyorum.

Ramlerle alakalı bir sorun olabilirmi diye düşünüyorum.

Frekansı 200 'de kullanıyorum

9-10-9-27 timing ayarlarına aldım yine aynı 1866mhz da çalıştırıyorum şuan ramleri
  • Sorun çözüldü sistemle alakalıymış yeni sistem kurdum düzeldi.
  • sana tavsiyede bulunayım..gerekli olan bütün herşeyi kurduktan sonra sistem görüntüsü oluştur. bu gibi durumlarda format atmadan sisteminizi eski haline getirebilirsiniz. bir nevi yedek alma gibi bir işlem. boşuna format atmayın diye söyledim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Performansta Düşüklük
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.