Şimdi Ara

Bilgisayarımda hiç birşey yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • O kadar fazla hata veriyorki. herhangi bir programı uzun süre kullanamıyorum hemen hata raporu verip kapanıyor. bu çok sık olmaya başladı. yani bilgisayar kafasına göre takılıyor. çok fena ağırlaştı da oysaki daha yeni format atmıştım bu sorunun kaynağı nedir acaba. ?

• büyük ihtimalle virus güncel bir programla tarat işlemciye yüklenen program varmı ?
  • Perfrmans ne durumda bi kontrol et sömüren bişeyler varmı işlemciyi ramları iyi bi virüs taraması yap tepeden tırnağa baktın yine aynı format at

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dagdeviren_58 -- 6 Kasım 2007; 1:47:19 >
  • Bence çok sert bir öneri olacak ama format daha iyi gibi gözüküyor.Çünkü anlattğın kadarıyla bazı sistem kısımlarıda bozulmuş gibi görünüyor.Ama istersen şu linkten farklı virus programları indirip
    bilgisayarını taratabilirsin.(Şu anda hepsi yasal)

http://forum.donanimhaber.com/m_18772798/tm.htm
  • format atman sorunu cozecek virus taramasi yaparken de antivirus prgrami hata verirse ne yapacaksin?

EY TÜRK TİTRE VE KENDİNE DÖN
  • arkadaşlar hemen formata gitmeyelim arkaşım ilk önce hataları bulucaksın nasıl mı ? şöyle başlat - denetim masası-performans ve bakım - olay görüntüleyici buradan ilk önce hangi hatalrı veriyor ona bak sonra bu hataları araştır ne olduğunu anla ve sistem dosyalarını yenileebilirsin format atmadan olmassa sistem geri yüklemeyi bilirsin ordan bi denemeni tavsiye ederim ama olay görütüleyicisi büyük ihtimale ile sorununu çözecek hatalarıbul ve arat hataların anlamlarını bul kolay gelsin

--------------------------

ComptiA+
    MCP
    MCSE
    CCNA
    CEH
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.