Şimdi Ara

JAPONYADAKi GUVENLiK PROGRAMLARINDaki PAZAR payi%24 -K7!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • microsoftun TAVSIYE ETTIGI guvenlik programlarindan HIZLI HAFiF ESKi SiSTEMLER iCiN iDEAL kasmaz test ettim
    SISTEMDE once NOD32 KURDUM elek gibi herseyi geciriyor KAV-KIS kullanirken hic gormdigim POPUPlar kendiligimden acilan reklam sayfalari vs KISACA berbatti
    KIS 7.0 kurdum keyler BLACKLiSTE gecince uninstall yaptim mecburen
    sonra Microsoft ViSTA kendi yonlendirdigi GUVENLIK sayfaSINDAN[vista kullanicilari icin 90 gunluk full bedava kullanim guvenlik programlari] K7 yi indirdim inanilmaz kaliteli[JAPONYADAKi GUVENLiK PROGRAMLARINDaki PAZAR payi%24 ] NOD32 VE KIS 7.0 in bulamadigi 6CIVARINDA ZARARLIYI SISTEMDEN TEMIZLEDI

BU sabah KIS 8.0 versiyonunun ciktigini gorunce onu silip KIS 8.0i yukledim O KONU ILE INCELEMEM BURADA
    http://forum.donanimhaber.com/m_18772174/tm.htm

90 gunluk bedava kullanimlar 8 ayri guvelik programi icin link xp ilede calisir
    http://www.microsoft.com/protect/viruses/vista/av.mspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demurro -- 2 Kasım 2007; 8:08:07 >

• ilk defa görüyorum K7 yi
    Doğruları konuşmak için en az iki kişi gerekir biri doğru söyleyen, biri doğru anlayan,
    Allah, kimseyi yanlışı savunacak kadar cahil,doğruyu inkar edecek kadar nankör yapmasın..

Doğayı yıpratmayınız,
    Yeteneklerinizi hobi olarak harcamayın,
    İnsanlar kazandıkca kibarlaşırmış.
  • bende ilk defa duydum ama test ettim bu arda sistemi hic zorlamiyor-yormuyor -kasmiyor PC ve internet browserlar cok hizli KIS 8.0 su anda makinada yuklu kasti ve yavasladi performans %25 dustu takilma ve donmalar basladi CORE2DUO islemcili sistemde sanirim yeniden K7 yi yukleyecegim
    Doğruları konuşmak için en az iki kişi gerekir biri doğru söyleyen, biri doğru anlayan,
    Allah, kimseyi yanlışı savunacak kadar cahil,doğruyu inkar edecek kadar nankör yapmasın..

Doğayı yıpratmayınız,
  • quote:

Orjinalden alıntı: soryy

ilk defa görüyorum K7 yi

hintli [Founded in 1991 by Jayaraman Kesavardhanan]kurmus JAPONYADAKi GUVENLiK PROGRAMLARINDaki PAZAR payi%24 MUS[2006 - Virus Security has established itself as one of the leading security products with a 24% market share in Japan. It has more than 3.0 Million users. ]
    Daha Fazla Göster
  • 2007 VB testlerinden rahatlıkla geçen bir yazılım.bence denenmeli

Doğayı yıpratmayınız,
  • yorumlara bakarak bir deniyelim bakalım birşey kaybetmeyiz

• tek eksiği yaptığım bütün port taramalarında açık olan port o da 135 numaralı port.Bu port tehlikeli worm lerin en büyük kapılarından birisi.nasıl kapatacağımı henüz bulamadım.diper bütün portlar stealth görünüyor.bulan olursa paylaşsın

edit: sorun düzelmiştir extra ayar yapmadan.kullandığım bir programla ilgiliydi.

Ayrıca program mükemmel derecede hafif.piyasada hafiflikle bunu geçecek program zor bulunur.benden demesi.internet security kullanmak isteyenler bence denesin.90 günlük ücretsiz ayağınıza gelmişken kaçırmayın.Sanal makinede test etmem lazım.virüslere karşı tepkisini merak ettim.crac k ve wa r ez sitelerine girp girip bakmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 1 Kasım 2007; 20:44:47 >
  • zuhahahaha yaff arkadaşlar siz tavsiye ettinizdiye bende meraklanıp kurdum sistemi bir taratayım dedim kendi setup ü ile counterspy antispywarein (bilen bilir oldukça saglam bir antispywaredir ) setup unu virüs sanıp karantinaya aldı hadi counterspy neyse adında spy warya ama başka hangi antivirüs kendi setupunu virüs zannederki

• quote:

Orjinalden alıntı: refqref

zuhahahaha yaff arkadaşlar siz tavsiye ettinizdiye bende meraklanıp kurdum sistemi bir taratayım dedim kendi setup ü ile counterspy antispywarein (bilen bilir oldukça saglam bir antispywaredir ) setup unu virüs sanıp karantinaya aldı hadi counterspy neyse adında spy warya ama başka hangi antivirüs kendi setupunu virüs zannederki

Antivirüs ve anti-spy programlarının içinde virüs ve spy veritabanı mevcuttur. Ve virüs örnekleri içerir.
    Bu veritabanındaki virüslerin örneklerini bulursa virüs zannedebilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: Umutcan

quote:

zuhahahaha yaff arkadaşlar siz tavsiye ettinizdiye bende meraklanıp kurdum sistemi bir taratayım dedim kendi setup ü ile counterspy antispywarein (bilen bilir oldukça saglam bir antispywaredir ) setup unu virüs sanıp karantinaya aldı hadi counterspy neyse adında spy warya ama başka hangi antivirüs kendi setupunu virüs zannederki

Antivirüs ve anti-spy programlarının içinde virüs ve spy veritabanı mevcuttur. Ve virüs örnekleri içerir.

bu dedigine sen inanıyormusun ?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Umutcan

quote:

bu dedigine sen inanıyormusun ?

Daha önce spybot ve bitdefender diğer antivirüs programlarını virüslü olarak gördüğü için malesef inanıyorum.
    Her program diğer antivirüs programlarını virüslü dosya olarak tanımlamaz ama bazı programlar bu şekilde tanıyabiliyor.

• Ben bu durumla ilk defa karşılaşmıyorum.Bu durumu hemen birçok yazılım yapabiliyor.Kendini zararlı görmesi anormal ama counterspy normal.yanlış alarmlar programların doğasında var.Kaspersky de yanlış alarm verebiliyor diğer yazılımlarda.
  • K7 güzel bi program kaspersky 6 nın yanına koydum. Biraz önce başka bir siteden de içinde 6000 virüs bulunan bir rar dosyasını indirdim ve rardan çıkarmadan önce kaspersky ile daha sonra da K7 ile taradım kaspersky 6 hepsini inceledi

Kaspersky 6 da

K7 hemen karantinaya aldı

Şu anda K7 ile sistemi taratıyorum. Kaspersky 6 nın karantinalarını buldu virüs diye

Ekleme: Web sitesinden indirdiğim kendi setup programını da tarattım hiç bir şey bulamadı.

Ben K7 Tatal Security i indirmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.S.S. -- 10 Kasım 2007; 14:54:45 >

• k7 bende ilk kez şittim ama yorumları okuduktan sonra kullanmaya niyetim yok
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.