Şimdi Ara

Bilgisayarımda formattan sonra sorunlar oluştu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımda windows 98 kurulu idi.Uzun zamandır format atılamamsına karşın bilgisayarı rahat biçimde kullanıyordum.Bilgisayara teknik serviste xp kurdurtum,ancak eve gelince birkaç açılıp kapanmadan sonra xp hiç açılmamaya,hata vermeye başladı.iki kez tekrar xp kurulmasına karşın aynı sorun yaşandı.)98'i tekrar yüklettikten sonrada kendiliğinden kapanmamaya başladıç.Elle ,fişi çekerek kapatmam gerekiyor.Ayrıca registry mechanism ile tarama yapıldığında yaklaşık 100 tane deep registry hatası bulunmuştur,diyor.Teknik servisten anakartla ilgili olabilir deniyor.ancak gerçekten yardımcı olmuyorlar.Deep registr hatası ne anlama geliyor
    ve daha önce bilgisayarda sorun yok iken yine 98 kurulmasına rağmen sorun çıkarmasına anlam veremiyorum?
    Sorunun nereden kaynaklandığını nasıl bulabilirim?
    İki farklı teknik servise götürmüş olmama rağmen,eski bir bilgisayar deyip,gerçek anlamda yardımcı olmadılar

• Arkdaşım problemlerini daha açık bi şekilde yazabilirmisin yani sunu yapmak istiyorum su hatayı veriyo falan gibi.Deep registry hatası nı da sole acıklayım kullanmadıgın registry kayıtları ,yada yanlış girdiler ,yada silinmiş programların ,onarılan dosyalarının regeditdeki kayıtlarını içerir.Bunları registry mechanic adlı program bulur ve siler bunda bi problem yok.
  • Eski bir bilgisayar ise değiştir o zaman (çok mu yardımcı oldum(!))
  • Eski bir bilgisayar derken neyi kastettiniz? Bilgisayarınızın donanımını yazarsanız daha detaylı bir şeyler söyleyeceğimizi düşünüyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.