Şimdi Ara

Bilgisayarıma uygun ram bulmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben bilgisayarımın ram ini değiştirmek yani yükseltmek istiyorum. Teknik olarak nasıl değiştirileceğini yapabilirim diye düşünüyorum. Yeni rami internetten almayı düşünüyorum ancak bilgisayarıma uygun rami nasıl bulacağımı bilmiyorum. Ben gerekli bilgileri yazıyorum buna göre 1gb lik ram bulmak için bana yardımcı olur musunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gizlikovboy61 -- 20 Temmuz 2014; 18:39:04 >

• Gizlikovboy61 G kullanıcısına yanıt
    Bu koyduğun resimlerden bişey anlaşılmaz ama şunu söyleyebilirim pc sanırım biraz eski ve uygun ram bulman biraz zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gizlikovboy61

Merhaba arkadaşlar. Ben bilgisayarımın ram ini değiştirmek yani yükseltmek istiyorum. Teknik olarak nasıl değiştirileceğini yapabilirim diye düşünüyorum. Yeni rami internetten almayı düşünüyorum ancak bilgisayarıma uygun rami nasıl bulacağımı bilmiyorum. Ben gerekli bilgileri yazıyorum buna göre 1gb lik ram bulmak için bana yardımcı olur musunuz ?

Bu bilgisayara harcadiginiz paraya yazik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: absolutizm

Bu koyduğun resimlerden bişey anlaşılmaz ama şunu söyleyebilirim pc sanırım biraz eski ve uygun ram bulman biraz zor

Bugün bir bilgisyarcıya gittim ve 2 dk de 1gb lik ram taktı bilgisayara ve şuan bilgisayar eskiye oranla kat kat hızlı çalışıyor. Yani aradığımı buldum ancak verdiğiniz cevaplar için yinede teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop için uyumlu ram ?
    2 yıl önce açıldı
    Bu RAM laptopuma uygun mu ?
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.