evde yokken bilgisayarıma kimsenin girmemesini istiyorum.bunun için şifre koymalıyım.bios şifresi var ama nasıl koyacağımı bilmiyorum.bios ya da ayrı bi şekilde kırılmayacak şifre nasıl koyabilirim. şimdiden teşekkür ederim..
Bi kere biosu geç pilini çıkarıca unutur. windows kullanıyosan administrator ve diğer tüm oturumlara şifre koyarsın kurtarır.. Tabi bilgisayarı açmak isteyen kişilerin bilgisi de önemli onuda söylersen daha ii olur.
bilgisayarı açacak kişi biosun ya da farklı bir şekilde şifre koyarsam kırabilecek bilgiye sahip değil.nasıl olursa olsun bi şekilde şifre koyabilsem gerisini düşünmem:)
sürekli açtığın oturuma ve administrator oturumuna şifre koy yeterli olur.
Girmek İsteyen Kullanıcı F8 le güvenli kipte yine pc yi açar.Şifre koyman yine işe yaramaz..
quote:
Orjinalden alıntı: susarak özlüyorum
Girmek İsteyen Kullanıcı F8 le güvenli kipte yine pc yi açar.Şifre koyman yine işe yaramaz..
alalalala madem anlamıo acıcak eleman acılıs ekranına koy sıfreyı bunun ıcınde denetım masası kullanıcı hesapları parola olustur
bun ları yap acamaz
quote:
Üzgünüm canım f8 güvenli kip de, şifre koyarsan o şifreyi girmeden açılmıyor. Tecrübeyle sabittir.
Soru soran arkadaş, başlat/denetim masası/kullanıcı hesapları bölümünden kendi kullandığın kullanıcı adına şifre koyabilirsin. Bu arada guest (yardımcı)hesabı da kapat ki onu kullanarak açmasınlar)
Hem admin hemde kısıtlı kullanıcılara şifre koyun yeterli
quote:
Orjinalden alıntı: pc-system1
Hem admin hemde kısıtlı kullanıcılara şifre koyun yeterli
dediği gibi adminede şifre atarasınıs biraz zor çözerler
quote:
böyle bir durum söz konusu değildir. administrator hesabına ve diğer kullanıcı hesaplarına şifre koyarsan o şifreyi yazmadan kimse güvenli modda da dahil açamaz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme