Şimdi Ara

Bilgisayarıma saldırıyorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Türk bazı zibidiler, kendilerini bişi sananlar, bilgisayarıma saldırıyolar.
    Yurtdışından da saldıran var ama bizim Türkler işi iyive abartıyorlar.
    Resimdeki gibi
    Bilgisayarıma saldırıyorlar

• Port scan. İnternete giren herkesin başına geliyor. Sorun değil.
  • deli etti beni yaa,
    şu anda 64 kez taradı geçti hıyar herif
  • bişi olmaz firewall kur ayrıca
  • bu arada wallpaperın çok güzelmiş, nerden aldın carli
  • HARBI BENIMDE O HOSUMA GITTI
    NETTE YAYINLARMISIN CARLI ONU BI DOWNLOAD EDEK
  • Arkadaşlar Şu anda gprs ile bağlandığım için internete atamıyorum ama en kısa zamanda atacağıma ve adresini buraya vereceğime emin olabilirsiniz.
    Sizden kıymetlimi

isterseniz mail ile de gönderebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pc masaüstüne atıyor !!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yokmail atma arkadaşlara cüzzi bir ücret karşılığında satalım [:P]
    demek gprsle bağlandın bende mesaj yazdığı halde neden online değil diyordum [?]
  • zara - divane aşık
    bu arada bende gprs'ten bağlıyım. [flag]
  • yanlış hatırlamıyorsam eskiden cizgi roman vardı alaska adında ondaki karakterin resmi olması lazım
  • resim için belirttim
  • eski topic canlanıyor ha? herkes kendi masaüstünü mü şey etçek :) artık...
    başlayalım istiyorsanız
  • ilginçtir dünden beri bilgisayarıma birşeyler oluyor , "svchost" ve "nt authority shutdown error" hatayı veriyordu sürekli . Dünden beri harddiski formatlayıp 4'er defa windows 2000 ve XP kurdum . 2000 de "svhost.exe hatası veriyor alet ve copy paste , yeni pencerede aç gibi fonksiyonları yerine getirmediği gibi , nero , icq gibi programların hiçbiri çalışmıyordu. XP ye geçiyorum , onda da nt authority vs vs hatası verip , 1 dakika sonra bilgisayar kapanacaktır , verilerinizi kaydedin vs vs diyor ve 1 dk sonra restart ediyordu. Süre sabit değil ama bilgisayarı max 10 dk kullanabiliyordum , 10 dk içinde mutlaka bu hatayı veriyordu .

Neyse , önce internet bağlantısını kopardığımda bu sorunun oluşmadığını gördüm, biraz araştırdığımda ise aynı sorunun başkalarında da olduğunu ve belli bir yama yükleyerek sorunun aşıldığını okudum. Sorun sanırım bir "worm" dan kaynaklanıyormuş , bu tür bir sorunla karşılaşanların yamayı yüklemesini öneririm.

<b> Vakayi Blaster Worm </b>
    windows 2000 için :http://microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=C8B8A846-F541-4C15-8C9F-220354449117&displaylang=en

32 windows XP için :http://microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=2354406C-C5B6-44AC-9532-3DE40F69C074&displaylang=en

• aynı şey benim başımda da var 1dk süren var diyo bende bekledim harbiden restart attı alet:)

link için saol ozzy
  • rica ederim . işe yaramıştır umarım .
    cnn turk te "yeni yayılan bir virüs" le ilgili bir haber geçmişler bugün (bir arkadaşım izlemiş) .
    bilgisayarın kapanmasına filan yol açıyor demişler , galiba bu "worm"dan bahsediyorlar .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.