Selam arkadaşlar, Türk bazı zibidiler, kendilerini bişi sananlar, bilgisayarıma saldırıyolar. Yurtdışından da saldıran var ama bizim Türkler işi iyive abartıyorlar. Resimdeki gibi
Port scan. İnternete giren herkesin başına geliyor. Sorun değil.
deli etti beni yaa, şu anda 64 kez taradı geçti hıyar herif
bişi olmaz firewall kur ayrıca
bu arada wallpaperın çok güzelmiş, nerden aldın carli
HARBI BENIMDE O HOSUMA GITTI NETTE YAYINLARMISIN CARLI ONU BI DOWNLOAD EDEK
Arkadaşlar Şu anda gprs ile bağlandığım için internete atamıyorum ama en kısa zamanda atacağıma ve adresini buraya vereceğime emin olabilirsiniz. Sizden kıymetlimi
yokmail atma arkadaşlara cüzzi bir ücret karşılığında satalım [:P] demek gprsle bağlandın bende mesaj yazdığı halde neden online değil diyordum [?]
zara - divane aşık bu arada bende gprs'ten bağlıyım. [flag]
yanlış hatırlamıyorsam eskiden cizgi roman vardı alaska adında ondaki karakterin resmi olması lazım
resim için belirttim
eski topic canlanıyor ha? herkes kendi masaüstünü mü şey etçek :) artık... başlayalım istiyorsanız
ilginçtir dünden beri bilgisayarıma birşeyler oluyor , "svchost" ve "nt authority shutdown error" hatayı veriyordu sürekli . Dünden beri harddiski formatlayıp 4'er defa windows 2000 ve XP kurdum . 2000 de "svhost.exe hatası veriyor alet ve copy paste , yeni pencerede aç gibi fonksiyonları yerine getirmediği gibi , nero , icq gibi programların hiçbiri çalışmıyordu. XP ye geçiyorum , onda da nt authority vs vs hatası verip , 1 dakika sonra bilgisayar kapanacaktır , verilerinizi kaydedin vs vs diyor ve 1 dk sonra restart ediyordu. Süre sabit değil ama bilgisayarı max 10 dk kullanabiliyordum , 10 dk içinde mutlaka bu hatayı veriyordu .
Neyse , önce internet bağlantısını kopardığımda bu sorunun oluşmadığını gördüm, biraz araştırdığımda ise aynı sorunun başkalarında da olduğunu ve belli bir yama yükleyerek sorunun aşıldığını okudum. Sorun sanırım bir "worm" dan kaynaklanıyormuş , bu tür bir sorunla karşılaşanların yamayı yüklemesini öneririm.
aynı şey benim başımda da var 1dk süren var diyo bende bekledim harbiden restart attı alet:)
link için saol ozzy
rica ederim . işe yaramıştır umarım . cnn turk te "yeni yayılan bir virüs" le ilgili bir haber geçmişler bugün (bir arkadaşım izlemiş) . bilgisayarın kapanmasına filan yol açıyor demişler , galiba bu "worm"dan bahsediyorlar .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme