Şimdi Ara

bilgisayarıma kamera bağlayamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bilgisayarımda epox 9npa3 ulrta anakart var kasa asusn ta 252 bilgisayarın önünde girişlwer var 1394 yazan girişin camera bağlantısı olduğunu sanıyorum ama kamerayı takınca algılamıyo usb açık eğil diyo ama diğer 2.0 usb ler çalışıyo anakartın özellikleri aşağıdaki linkte şimdi bu giriş kamera içinmi yoksa ben biadet fireware almalımıyım
    teşekkürler

http://www.epoxtr.com/anakart/ep-9npa3_ultra.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulali -- 9 Temmuz 2007; 21:29:28 >

• quote:

Orjinalden alıntı: istanbulali

merhaba arkadaşlar bilgisayarımda epox 9npa3 ulrta anakart var kasa asusn ta 252 bilgisayarın önünde girişlwer var 1394 yazan girişin camera bağlantısı olduğunu sanıyorum ama kamerayı takınca algılamıyo usb açık eğil diyo ama diğer 2.0 usb ler çalışıyo anakartın özellikleri aşağıdaki linkte şimdi bu giriş kamera içinmi yoksa ben biadet fireware almalımıyım
    teşekkürler

Merhabalar...

Kasanda Port var ama resimlerde de gösterdiğin gibi portu bağlayacak connector ana kartında yok.

Verdiğin linkten ana kartın özelliklerine de baktım. IEEE 1394 ya da i-Link bağlantıdan söz edilmemiş.

Bence ana kartın desteklemiyor. Bu bağlantı için boş PCI slotun varsa bir kart alman gerekiyor.
  • biosla bi alakası olabilrmi ayrıca bu girişin kablolarını anakata bağladım

Orjinalden alıntı: istanbulali

biosla bi alakası olabilrmi ayrıca bu girişin kablolarını anakata bağladım

evet bu kullanacağın bağlantı. ben yanlış gördüm aslında göremedim ilk resimde. bunu bağladığın halde çalışmaması demek o girişin bozuk olması anlamına gelebilir. ama anakartın yanında bir cd, dvd verildiyse içini araştır. her anakart cdlerinde usb 2.0 sürücüsü bile olur. yani ses kartı bütünleşikse onun sürücüsü, wireless varsa onun sürücüsü, ekran kartı bütünleşikse onun sürücüsü bulunur. sonuçta bu firewire kartı da bütünleşikmiş ve sürücüsü bulunur muhtemelen.

• Ben senin yerinde olsam hiç uğraşmam firewire kartı alıp takarım..

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.