Şimdi Ara

Bilgisayarıma başkasının girdiğini nasıl anlarım?(yardım lütfen..)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarıma birisinin girdiğini düşünüyorum bunu nasıl anlarım birde bunun önüne nasıl geçebilirim ? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

• norton antivirüs 2005 kur izin vereyimmi diye soruyor bilgisayarına bağlantı olursa ..benim bildiğim bu.
  • ip deiştiren programlar kullan eğer flopyn weya hdd den cart curt seeslr gelirse anlarsın yada pcine bi zarar werilmeden format at eğer öle bişi warsa biri girdiyse pc ini yakmaya kadar gidebilir
  • Firewall programlarının çoğu bilgisayara kim bağlanmış internet bağlantısını hangi program kullanıyor hepsini gösteriyor.

Kasmayan ve kolay olan önereceğim : Kaspersky AntiHacker
  • firewall olarak zone alarm ın free versiyonunu kullanıyodum dial upla internete bağlanırken bilgisayarı ilk aldığım zamanlar Bi anda zone alarm bir sürü bişey bloklamaya başladı ve kendi syf sini açıyo şu şu porta giderken blocklandı filan diye önce korktum sonra açtığı syfsinden okudumki adamın ipsini verdi bölgesini bi haritada gösterdi eğer full sürümünü kullanırsanız bağlandığı yere kadar gösteririz gibi bişey yazıyodu tam hatırlamıyorum O gün bu gündür zone alarm benim firewall yazılımımdır ve ayarlarıı max alırsan bişey olmaz
  • Kaspersky Antivirus ve Kaspersky Anti - Hacker programlarını bilgisayara kur. Antivirus ile tarat bilgisayarını . Bulduğun tüm trojanları ve virüsleri sil bilgisayarını yeniden başlat ! Tertemiz.

Ha tabi bide spylar var onun içinde microsoft antispyware yi kullanabilirsin

Kolay Gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: NetX

Firewall programlarının çoğu bilgisayara kim bağlanmış internet bağlantısını hangi program kullanıyor hepsini gösteriyor.

Kasmayan ve kolay olan önereceğim : Kaspersky AntiHacker

kullan bunu kesinlikle senden izinsiz pc de kus ucmaz....
  • command >

netstat -b -n 1

saniyede bir durumu gösterir. hangi prog nereyi kullanıyor
  • bikere benim pc ye bi ark. proratı test etmek için girmişti ...."services.exe" nin görevini sonlandırdım... aynen etkisiz hale geldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.