Şimdi Ara

Bilgisayarım yanıyor ciddi ciddi el atın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Bilgisayarım yanıyor ciddi ciddi el atın.

Nasıl soğuturum bunu arkadaşlar. Dizüstü kullanıyorum. İçini açıp temizliyememki..

Hava su gaz nasıl olursa olsun yeterki baya bi soğusun ne yapmalıyım

• gerçekten sıcaklık değerleri yüksekmiş.

BU TABAN SOĞUTUCULARI İLE Bİ ÇÖZÜM BULABİLİRSİN BELKİ

COOLER MASTER NOTEPAL NOTEBOOK
    COOLER MASTER NOTEPAL NOTEBOOK
    COOLER MASTER NOTEPAL W1 15" - 17" NOTEBOOK

• o ne sıcaklık öyle amanınnn

dizüstünün fanı genellikle altta olur. düz zeminde kullan altında fanın hava akışını engelleyecek çeşitli şeyler olmasın.
  • Hep masada kullanıyorum zaten.

http://urun.gittigidiyor.com/Laptop-Sogutucu-Pad-3-FANLI-ISIKLI-GARANTILI_W0QQidZZ10251634

Bunda 3 fan var ve daha ucuz . İyi bir soğutucu almalıyım yoksa pc elimde kalıcak diyolar.
  • İşlemcinin soğutucusunun olduğu yere bir benzin istasyonunda hava tut, soğutucu tozlanmıştır
  • yada evinde elektrik süpürgesi varsa arkadan hava çıkışına tak hortumunu güçlü bi kompresiör görevi görcektir ve yanları bi güzel temizle yanlız fanları elinle tut yoksa o fanın dayanmayacağı yüksek devirlerde döner se ilerde ses yapma ve tireşim gibi sorunlara yol açabilir(başımdan geçti)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DcD-Semih -- 7 Haziran 2008; 12:05:48 >
  • Bilgisayarcıya gittim tozunu aldı ama pek fark yok.. Hala sıcaklıklar aynı hemen hemen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bi eL atın bakalım bu işe
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fanın çalıştığına eminsin değil mi ? :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Commander

Bilgisayarcıya gittim tozunu aldı ama pek fark yok.. Hala sıcaklıklar aynı hemen hemen.

belki everest yanlış ölçüyodur sıcaklıkları bios dan bakın en garanti bios dur
    bide o çekirdek voltajı bana aya yüksek geldi öne öyle ya 1.44volt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeGaSuS@01 -- 7 Haziran 2008; 16:24:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeGaSuS@01

quote:

Orjinalden alıntı: Commander

Bilgisayarcıya gittim tozunu aldı ama pek fark yok.. Hala sıcaklıklar aynı hemen hemen.

belki everest yanlış ölçüyodur sıcaklıkları bios dan bakın en garanti bios dur
    bide o çekirdek voltajı bana aya yüksek geldi öne öyle ya 1.44volt

Elimi değdiremiyorum zaten çok sıcak. Ölçümler doğrudur bence. Yoksa sıcaklığı hissetmem o kadar. Çok ısınıyo acayip yani.
    Volt değeride 1.35 1.44 olarak değişiyo sürekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Commander -- 7 Haziran 2008; 17:49:12 >

• dostum o zaman bana gelmesı lazım o cıhazın beraber bakalım ama sen nerdensınkı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.