Şimdi Ara

Bilgisayarım Win7 için uyumlumu? [GİR İÇERİİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da yazdığı gibi pcim Win7 için uyumlu mu? İsterseniz sistemin bütün bilgilerini vermeyeyim. İstediğiniz bilgileri söyleyin ona göre bilgileri vereyim. Bir de eğer uyumlu çıkarsa bildiğiniz Win7 Home Basic ( Başka da olabilir ) format dosyaları var mı. Varsa indirip dvdye yazıym öyle format atayım. Cevaplarınızı bekliyorum..

• sistemi buraya yazarsan daha iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue2011

Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da yazdığı gibi pcim Win7 için uyumlu mu? İsterseniz sistemin bütün bilgilerini vermeyeyim. İstediğiniz bilgileri söyleyin ona göre bilgileri vereyim. Bir de eğer uyumlu çıkarsa bildiğiniz Win7 Home Basic ( Başka da olabilir ) format dosyaları var mı. Varsa indirip dvdye yazıym öyle format atayım. Cevaplarınızı bekliyorum..

4 gb ram varsa bilgisayarında 64 bit windows 7 kurabilirsin. windows 7 isteyen ö.m ile ulaşabilir bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: youngeagle_3

quote:

Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da yazdığı gibi pcim Win7 için uyumlu mu? İsterseniz sistemin bütün bilgilerini vermeyeyim. İstediğiniz bilgileri söyleyin ona göre bilgileri vereyim. Bir de eğer uyumlu çıkarsa bildiğiniz Win7 Home Basic ( Başka da olabilir ) format dosyaları var mı. Varsa indirip dvdye yazıym öyle format atayım. Cevaplarınızı bekliyorum..

4 gb ram varsa bilgisayarında 64 bit windows 7 kurabilirsin. windows 7 isteyen ö.m ile ulaşabilir bana.

Maalesef ya 4gb ram nerdeeee.. :D 2007de aldık pcyi o zamandan beri hiçbişey değişmedi sistem haricinde. 1.87 gb gösteriyor sistem özelliklerinde . Resmini vereyim isterseniz genel bilgileri:

Bilgisayarım Win7 için uyumlumu? [GİR İÇERİİ]

• Bütün bilgilerini verme tabi şifreler falan sende kalsın
  • quote:

Tamam sistemin bilgilerini verme biz sordukça söylersin

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aglarm -- 6 Şubat 2013; 11:56:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu güzeldi
  • Win 7 için yeterlidir.
  • quote:

Bu güzeldi

evet win7 için yeterli

torrent sitelerinden bulabilirsin türkçe olanı bul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aglarm -- 6 Şubat 2013; 11:59:18 >
  • Geriye tek bişey kaldı o da format dosyaları..
    Bildiğiniz dosyalar varsa indirebiliceğim bi yer fln söylerseniz iyi olur. Valla xp ile pcnin k.bakmayın ama yani anası ağladı. Benim burada format cdsi satan biyer biliyorum ama adamda win7 dosyaları yok. Orjinalini alsam pahalı en iyisi dosyaları alayım
  • quote:

Geriye tek bişey kaldı o da format dosyaları..
    Bildiğiniz dosyalar varsa indirebiliceğim bi yer fln söylerseniz iyi olur. Valla xp ile pcnin k.bakmayın ama yani anası ağladı. Benim burada format cdsi satan biyer biliyorum ama adamda win7 dosyaları yok. Orjinalini alsam pahalı en iyisi dosyaları alayım

32 bit var ama internete yüklü değil. O yüzden 4 gb ram varsa demiştim. :) Ayrıca o nasıl bilgisayarcı. Hala xp den öteye geçememiş mi? windows 7 olmaz olur mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arslanbey_01 -- 6 Şubat 2013; 12:03:22 >

• Maalesef ya sordum yokmuş. En son WinXP Sp3 var dedi :D
  • Windows 7 All In One TR olabilirmi yoksa Ultimate kolay bulursunda belki kasabilir
  • Bu arada benim şu konuya bi baksanız ya 1 hafta kaldı teslim süresi http://forum.donanimhaber.com/m_71290001/mpage_1/f_/key_//tm.htm#71303415 Kafayı yicem ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: aglarm

Windows 7 All In One TR olabilirmi yoksa Ultimate kolay bulursunda belki kasabilir

All in one derken o da baska bi versiyon mu?
  • quote:

quote:

Windows 7 All In One TR olabilirmi yoksa Ultimate kolay bulursunda belki kasabilir

http://www.google.com.tr/search?q=Windows+7+All+In+One+TR&oq=Windows+7+All+In+One+TR&sourceid=chrome&ie=UTF-8

• quote:

quote:

quote:

http://www.google.com.tr/search?q=Windows+7+All+In+One+TR&oq=Windows+7+All+In+One+TR&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Anladım da baya bi uzun dosya. 4 gb olr mu yahu? Bunun direk x86 olan Home Basic yok mu?

• şimdi 7. sınıfa gidiyorsun nerden başlayım anlatmaya

şimdi liselilerden biri gelir sana yardımcı olur

Home Basic azmıki 3 gb
  • Format dosyaları da mı 3gb ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.