Şimdi Ara

Bilgisayarım neden kapanmaz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bilgisayarımda xp var daha önce 2000 vardı opnda da şimdi de bilgisayarım lapanmıyor. sanırım nakart kasa bağlantım yanlış değil mi bunun dışında kapanmama sebebi olabilir mi.



  • kasanın power düğmesi bozuk olabilirmi. veya dediğin gibi bağlantında yanlış olabilir.
  • ledlerin doğru takıldığından emin ol anakart kitapçığında vardır.
  • kapanmıyor ile kastın ne? sen kapatmak için ne yapıyorsun o seninb u hareketine nasıl karşılık veriyor (seni seviyorum sen onu seviyormusun sorunlarınızı konuşabiliyor musunuz :) pardon yanlış yere yazdım bunları :P ) şaka bir yana sorularım gerçekten önemli...
  • sen xp deyken kapt diyorsun ama kapatmıyor değilmi eğer öyleyse sp1 yükle vede minimum 350w power kullan
  • kardes senin sorunun tam olarak anlasilmiyor aslinda...eger baslattan kapatmak isteyipte kapanmamasinin yanlis baglanti ile alakasi yok... poverden kabloyu yanlis takamazsin+ taksanda calismaz pc... diger led gibi pover tusu gibi yerleride yanlis taksan zaten acamazsin..
    aslinda bosver seninkide sorun degil.... millet pc'im acilmiyor diyor. onlarin sorunu ile karsilastigirdinda acilmamasimi daha iyi yoksa kapanmamasimi... bence kapanmamasi daha iyi.. cünki acilmasa zaten kullanamazsin.. kapanmasin varsin cek fisi.. nasil kapaniyor bak... dedigimi dene nasil kapanicak cat diye... ben ustayimdir.. bu konuda... :)))))
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by soldiers06</i>
    <br />sen xp deyken kapt diyorsun ama kapatmıyor değilmi eğer öyleyse sp1 yükle vede minimum 350w power kullan
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

    ne alakasi var benim diger bilgisayarimda sp1 yuklu degil ayrica 300w psu var. sorunsuz xp kullanimi mevcut.senin dedigin gibi olsa 300w psu ile xp kullanilmazdi. haksizmiyim.

    benim tahminimce baglantilar ile ilgili birsey olmasi gerekiyor
  • vizr34 bilgisayarın eger restart yapıyorsa modem problemin var (modemi çıkarman gerekiyor)eger kapat komutuna cevap vermiyorsa denetim masasından güç seçeneklerinde gelişmiş pencersindeki ayarları dogru yapman gerekiyor..yada ayrıntılı olarak neler oldugunu yazarsan daha iyi anlayabiliriz belki..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.