Şimdi Ara

[b]Bilgisayarım Monitörü Algılamıyor[/b]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sınav döneminden dolayı benim pc'nin kasası gitmişti ve yaklaşık 9ay boyunca babamın ofisinde kaldı.Bugün getirdi pc'yi taktım kasa çalıştı klavye filanda çalıştı monitörün ışığı yanıyor fakt No Input Signal diyor ve pc'nin görüntüsünü vermiyor.Laptopu monitöre bağladığımda gayet iyi çalışıyor görüntüde veriyor fakat kasaya bağlayınca görüntü yok.Sizce nedendir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4E2C39B03 -- 16 Haziran 2010; 23:46:26 >

Orijinalden alıntı: emirhan95

Beyler sınav döneminden dolayı benim pc'nin kasası gitmişti ve yaklaşık 9ay boyunca babamın ofisinde kaldı.Bugün getirdi pc'yi taktım kasa çalıştı klavye filanda çalıştı monitörün ışığı yanıyor fakt No Input Signal diyor ve pc'nin görüntüsünü vermiyor.Laptopu monitöre bağladığımda gayet iyi çalışıyor görüntüde veriyor fakat kasaya bağlayınca görüntü yok.Sizce nedendir?

kasanızı taşınma esnasında sarsmış olabilir ve Ekran Kartını oynatmış olabilirsiniz. Kasayı açın ve Ekran kartınızı yerine oturtun. (Çok hafif bir oynama olsa bile böyle yapar çünkü) Sonra tekrar deneyin eğer düzelmezse başka yerlere bakalım

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.