Şimdi Ara

Bilgisayarım Mavi Ekran Veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımda İntel Pentium 4 CPU 3.00GHz , 2.5GB RAM , NVIDIA GeForce 7100 GS parçalar bunlar sorun ne olabilir ?

• Öncelikle bilgisayarınız neden mavi ekran verdiğini öğrenmemiz gerek,Bunun için Başlat menüsünü aç ve "Bilgisayar"a sağ tıkla. Açılan içerik menüsünden "Özellikler"i seç. Karşına çıkan penceredeki sol kısımdan "Gelişmiş Sistem Ayarları" seçeneğine tıkla. Açılan "Sistem Özellikleri" penceresindeki "Başlangıç ve Kurtarma" bölümündeki "Ayarlar" butonuna bas ve son olarak da "Sistem Hatası" bölümündeki "Otomatik olarak yeniden başlat" seçeneğindeki işareti kaldır. Bilgisayarın mavi ekran verdiğinde çıkan yazılar bilgisayarının neden mavi ekran verdiğini gösterir.(ram,cpu,hdd gibi)
  • ferkan90 F kullanıcısına yanıt
    Zaten öyle ama benim CPU %100 Oluyor ve bu olay advanced systemcare adlı bir progranmı yükleyip bilgisayarı tarattığımda oldu ?
  • System32 dosyaları zarar görmüş olabilir. Yada hdd de bir sorun olabilir. Temiz format atmalısın.
  • saqolerao kullanıcısına yanıt
    Bir bilgisayarcı abimiz var bilgisayara ghost mu nasıl yazıldıgını bilmiyorum bir cd takıp 15-20 dakikada bilgisayarı sıfırlıyor bu yöntem iyi midir yoksa başkasına mı format attırayım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SanviGes

Bir bilgisayarcı abimiz var bilgisayara ghost mu nasıl yazıldıgını bilmiyorum bir cd takıp 15-20 dakikada bilgisayarı sıfırlıyor bu yöntem iyi midir yoksa başkasına mı format attırayım ?

Ghost en iyi yedekleme programıdır. İşi garantiye almanı tavsiye ederim. Biz eskiden Disket'le yedekliyorduk yine ghost'u kullanarak. Sen c/d temiz bir formad at.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.