Bildirim
Bilgisayarım Mavi Ekran Veriyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Öncelikle bilgisayarınız neden mavi ekran verdiğini öğrenmemiz gerek,Bunun için Başlat menüsünü aç ve "Bilgisayar"a sağ tıkla. Açılan içerik menüsünden "Özellikler"i seç. Karşına çıkan penceredeki sol kısımdan "Gelişmiş Sistem Ayarları" seçeneğine tıkla. Açılan "Sistem Özellikleri" penceresindeki "Başlangıç ve Kurtarma" bölümündeki "Ayarlar" butonuna bas ve son olarak da "Sistem Hatası" bölümündeki "Otomatik olarak yeniden başlat" seçeneğindeki işareti kaldır. Bilgisayarın mavi ekran verdiğinde çıkan yazılar bilgisayarının neden mavi ekran verdiğini gösterir.(ram,cpu,hdd gibi) -
Zaten öyle ama benim CPU %100 Oluyor ve bu olay advanced systemcare adlı bir progranmı yükleyip bilgisayarı tarattığımda oldu ? -
System32 dosyaları zarar görmüş olabilir. Yada hdd de bir sorun olabilir. Temiz format atmalısın. -
Bir bilgisayarcı abimiz var bilgisayara ghost mu nasıl yazıldıgını bilmiyorum bir cd takıp 15-20 dakikada bilgisayarı sıfırlıyor bu yöntem iyi midir yoksa başkasına mı format attırayım ? -
quote:
Orijinalden alıntı: SanviGes
Bir bilgisayarcı abimiz var bilgisayara ghost mu nasıl yazıldıgını bilmiyorum bir cd takıp 15-20 dakikada bilgisayarı sıfırlıyor bu yöntem iyi midir yoksa başkasına mı format attırayım ?
Ghost en iyi yedekleme programıdır. İşi garantiye almanı tavsiye ederim. Biz eskiden Disket'le yedekliyorduk yine ghost'u kullanarak. Sen c/d temiz bir formad at.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X