Şimdi Ara

Bilgisayarım koku yapıyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarım felaket bi şekilde koku yapıyor. Sebep nedir bir türlü bulamıyorum. Sıcaklık değerlerim normal, işlemci sıcaklığı 32 derece anakart zaten normal sıcaklıkta.. İnanın odaya girdiğimde eğer bilgisayar açıksa felaket ağır bi koku oluyor ve eğer bilgisayarın başında duruyorsam cam kapı kapalıysa 1-2 saat sonra bunalıma giriyorum temiz hava almak için dışarı çıkıyorum ya da camı peceği açıyorum.. Benim gibi böyle bir konudan şikayeti olan varsa yazsın lütfen ve bilgisi olanlar yardım etsinler..

• power fanı dönüyormu kontrol ediniz...
    power fanında arıza olduğu zaman yüksek ısı ve koku oluşur...
  • Bilgisayarımı masanın üstünde tüm bileşenler açık şekilde kullanıyorum, power fanı dönmekte hatta konuyu açtıktan sonra power'ın tüm güç kablolarını çıkartıp tek başına çalıştırdım ve dışarı çıktım geldiğimde evde hiç bir koku yoktu.. Sanırım sorun powerdan değil başka neden olabilir anlamıyorum bilen arkadaşlardan yardım istiyorum.. ! ! !
  • Garip bir konu fakat kokuyu bu denli yayabilecek bilgisayar parçaları fanlardır, fanları tek tek kontrol edin.(Koklayarak.)
  • @zimkoz

Simdi bir tane fanın pervanesini ayırarak kontrol ettim iç yapısını kokladığımda odaya yayılan kokuya benzer bir kokusu var.. Ekran kartı, power iki yıllık bunların fanlarınıda kontrol edicem inş bu yüzdendir. Kurtulmak istiyorum şu pis kokudan, bıktım !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mo0rfin -- 18 Eylül 2010; 15:01:00 >
  • bilgisayarına yeni bi parça taktıysan son zamanlarda ve bu parça uzerinde plasik bölüm varsa kasa içi ısısı arttıkça o koku yapıodur odana yayılıyodur..
  • @I223TTIN

Son zamanlarda takılan yeni bir parça yok, hatta ısınan hiç bir parça yok. Sorun fanlardan geliyor heralde power'ı eledim diğerlerinide kontrol ediyorum bakalım nedir sorun bulmaya çalışıyorum. Tabi sorunun asıl nedenini bilen biri olsa çok güzel olucak..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilgisayarın içinde fare yavrusu ölmüş olabilir ona dikkat et.
  • elektrik süpürgesi ile power,işlemci,ekran kartı fanlarını güzel bir şekilde çekin
  • @sanuheax

Hacı pc'yi masa üstünde kasa olmadan açık bi şekilde kullanıyorum

@sanuheax

PC'mi düzenli aralıklarla sürekli temizlerim. :/

Başka fikri olan yok mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mo0rfin -- 18 Eylül 2010; 18:32:47 >
  • Güç kaynağını kokladınızmı ve içini temizledinizmi?
  • Yahuu simdi mönütörü kokladımda az ama ağır bi koku geliyor .s Mönütör olabilir mi acaba .s
  • quote:

Orijinalden alıntı: zevksiz

Yahuu simdi mönütörü kokladımda az ama ağır bi koku geliyor .s Mönütör olabilir mi acaba .s

evet monitörden gelebilir.bahsettiginiz koku yanık kokusu gibi mi?
  • @tirabzonli

Evet sanırım, bu bir arıza olabilir mi garantiye göndermelimiyim ?
  • Ekranın yetkili servisini arayabilirsin. Veya aynı ekrandan benzer sorun yaşayan vardır belki internette onu da ara derim.
  • Dostum Bencede Servise göndermekte fayda var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.