Şimdi Ara

bilgisayarım kitleniyo NE YAPMALIYIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

PC im 3 yıllık p4 2.4 GHZ - 40 GB HDD-256 RAM-ASUS P4V800-X VIA PT800 ANAKART-400W PSU

ÇOK İYİ ÇALIŞAN B.SAYARIM YAVAŞ YAVAŞ KASMAYA BAŞLADI DAHA SONRA AÇILMADAN KİTLENMELER YAPTI.BENDE SÜREKLİ RESETLEMEK ZORUNDA KALDIM. SONRA HER AÇILIŞINDA C BİRİMİNDE TUTARSIZLIK OLDUĞUNU BUNUN DÜZELTİLMESİ GEREKTİĞİ BÖLÜMÜ ÇIKTI VE WİNDOWS AÇILMADAN HEP KİTLENDİ DAHA SONRA BAZI DOSYALARDA KURTARILAMAZ HATALARIN OLUŞTUĞU ORTAYA ÇIKTI.
    BENDE BUNUN ÜZERİNE PC ME FORMAT ATTIM FORMAT ATARKEN TÜM BİRİMLRİ SİLDİM VE NFTS FORMATINDA BİÇİMLENDİRDİM.SONRA PC İM BİRKAÇ KEZ KİTLENDİ RESEETLEMEK ZORUNDA KALDIM.NEYSEKİ SONUNDA WİNDOWS U KURDUM.İLK OLARAK NET TEN AVAST ANTİVİRÜS PROGRAMINI KURDUM.MSN Yİ KURDUM.VİNAPI KURDUM.BİRDE EVERERST 400 PRG KURDUM PC MİN SICAKLIK DEĞERLERİ

ANAKART:40-46C
    CPU:50-60 C
    AUX:7-9 C

VE TÜM FANLAR ÇALIŞIYO.(MAX DEĞELERİ VİRÜS TARAMASI YPTIRDIĞIMDA ALIYORUM).FARKLI VİRÜS PROG İNDİRDİM KURDUM,TARATTIM VİRÜS GÖRÜNMÜYO,

AMA PC İM HALA KASILMALARA VE KİTLENMELERE DEVAM EDİYO.

ARKADAŞLAR NE YAPMAM LAZIM . SORUN NERDE ACABA

• Hdd'nin ömrü dolmuş olabilir.Benimde bir hdd bozukken böyle makinayı kasıyordu.
  • Arkadaşımızında dediği gibi diskten kaynaklanıyor olabilir.
    Bir genel Virüs Taraması yaparsan.
  • - 40 GB HDD--ASUS P4V800-X VIA PT800 ANAKART-
    tıpkısının aynısı

aynı sorun bende de var konuma bakabilirsin sorun çözülemeedi
  • ben 2003 ten beri aynı hdd kullandım iyi çalışıyodu düne kadar donmalar kasmalar sonunda pc hiç açılmıyo yarın yenisini alcam
  • teşekkür ederim codest kardeş

kasadaki hdd ilave olarak harici hdd almayı düşünüyordum ne yapmalıyım sence
  • ozonozon kardeş ne zaman hdd değiştiriceksin randuman alıp almadığını öğrenmek istiyorum haberim olursa sevinirim.bende değiştiricem de..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ArdaR

Arkadaşımızında dediği gibi diskten kaynaklanıyor olabilir.
    Bir genel Virüs Taraması yaparsan.

genel virüs taraması yaptım not32 kaspersky ile temiz bişey yok
    yanlız not32antivirüs prog. bazı dosyaları açamadı
  • 1 makinada en fazla 1 Virüs Programı Bulundur bence
  • 3 yıllık makinada hdd sorunu olacanı sanmıyorum bence sen önce guzel bir format at sonrada iyi bir temizlik yap makinanın parcalarında tozlanma falan yapmısıtr belki, nezman yaptın son bakımını..? benim bilg daha eski ama hic bir hdd sorunu yok önce temizlik sonra format derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.