Şimdi Ara

Bilgisayarım kendi kendini kapatıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle selam arkadaşlar hemen konuya gireyim öncelikle ben bilgisayarımı yeni aldım fakat bilgisayarım oyunlarda kendi kendini kapatıyor aradan 10 - 15 dk geçip bilgisayar kendı kendını kapatmakta, mesela metin2 oynuyorum 10 15 dk sonra bılgısayar kendı kendını kapatıyor, yardımlarınızı beklıyorum

Teşekkürler.

• sorun sıcaklık veya güç kaynağı yetmemesinden kaynaklanıyor.
    öncelikle sistemininzin tüm bileşenlerini yazın. işlemci, anakart, ekran kartı, ram, güç kayanağınızın marka ve watt değeri. sonrasında cpuıd hwmonitor programını kurup sistemin boşta ve yük altındayken işlemci, ekran kartı sıcaklık değerlerini buraya yazın.
  • ecrasniann kullanıcısına yanıt
    Onu nasıl yapacağım bır bılgım yok resımlı felan anlatabılırmısınız sıze zahmet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaporıx

Onu nasıl yapacağım bır bılgım yok resımlı felan anlatabılırmısınız sıze zahmet.

everest ultimate programını indir, kur. ordan sisteminin özellikleri yazıyor. dediğim maddeleri yaz. güç kaynağının marka ve watt değeri için kasanın yan kapağını açıp güç kaynağının üzerindeki marka ve max watt değerini yazmalısın. sonrada cpuid hw monitor programını indir kur. program açıkken oyuna gir, 10dakika oyun oyna reset atmadan çıkıp, programda yazılı olan sıcaklık değerlerini buraya yaz. eğer bunları yapamazsan sana yardımcı olamam. blgisayarcıya götürmen gerekir.
  • Tamam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.