Şimdi Ara

Bilgisayarım kasıyor Yardım :((((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar oyunlarda bilgisayarım kasıyor özellikle fps istiyen oyunlarda cod4de 250 fpsem var ama kasma var oynanmıyacak kadar kasma format atdım xp win7 vista sorun kalkmadı daha önceden böyle bir sorun yoktu cod4 oynarken aniden kasmaya başladı donanımsal diyor arkadaşlar bende bu kanıya vardım neden acaba masaüstünde gezerken bile imlecin biraz takıldıgını görebiliyorum video izlerken fazla sorun yok ama hangi parçada oldugunu acil bulup garantiye göndermem lazım işlemcidendir diye kontrol etdim ama hiç bir sorun yok yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XQS -- 13 Nisan 2011; 21:43:28 >

• İŞlemciden olacağını sanmam.Hdd deden kaynaklanıyor olabilir.Hdd tune ile harddiskini tarattırıp bad sector filan olup olmadığını kontrol et.Eğer varsa onu değiştirirsin.Yoksa virüsde olabilir.Virüs taraması yapmanıda tavsiye ederim.
  • eğer laptopsa fan problemi olabilir laptopun fazla ısınıyo mu elinle kontrol et
    antivirüs programları bilgisayarı yoruyor özellikle norton. Eğer antivirüs programın var bi disable et öle dene
    arkadaşın dediği gibi bilgisayarını yoran bi virüs te olabilir

tavsiyem bi format at sora antivirüs programı kurmadan tekrar bi dene
  • neden i
    ya virüstür
    ya soğutma sorunudur
    ya da bilgisayarın özellikleri yetersiz geliyodur kardeş...
  • HDD bağlantılarını kontrol et bakalım ayrıca ısınma problemi varmı onada bak everestle ısı değerlerini çek koy bakalım
  • bilgisayarım masaüstü hdd de c bölümüne format atdım dde oyunlar falan var awsalli dedigin programı denicem ezimuse buda dereceler

Bilgisayarım kasıyor Yardım :((((
  • Hdd tune ile tarattım bad sector yok of
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beyler hdd low format la hddyi tamamen silcektim bu hatayı verdi
    seek error occured at offset
    bi adamdada bu sorun çıkmıs

quote:

arkadaşlar eski bir 15 gb lık hdd me low level format atıyorum ( hdd low level format tool hddguru adlı bir program ile) event (olay) ekranında hep şu cümle var

seek error occured at offset 2147483648

burada bana ne demek istiyor?

-Cevap olarak bunu yazmıslar
    Hard diskte bad sector tarzı bir arıza var gibi bir şey söylüyor

sizce garantiye göndereyim mi ne yapayım programla düzelir mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.