Şimdi Ara

Bilgisayarım internete bağlanmıyor Acil YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır bilgisayarımı açmıyordum açtığım zaman birden çok sorunla karşılaştım ama en önemlisi buydu bilgisiyar Ethernet kablosuna takılı diğer cihazlarda da internet çalışıyor fakat bilgisayarıma girdiğimde hem ağı tanımlayamıyor hemde internet gözükmüyor yardımcı olursanız çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• modem arayüzüne baplanabiliyor musun ağ ayarlarından bi bak varsayılan ağ geçidi adresi mevcut mu

• Bağdaştırıcı ayarlarından DNS girerek çözüme ulaşabilirsiniz . Eğer işe yaramazsa Sorun gider kısmından sorunun ne olduğunu buraya yazarsanız yardımcı olmaya çalışayım

• Hocam internetteki hemen hemen herşeyi yaptıktan sonra bırakmıştım bugün işim çıktı yine yapamadım Ethernet kablosunda herhangi bir sorun yok aynı şekilde modemde vs. De cmd’den ipconfig yaptığımda ağ bağdaştırıcısı olmadığı için işlem başarısız diyor. Sorun giderme yapınca da tanımlanamayan ağ diyor valla üst baş yırtıcam seri yardım

• Bilgisayarım internete bağlanmıyor Acil YARDIM

Sorun gideri açık bıraktım baya 1 saat felan sonra böyle bişi geldi hiçbir fikrim yok

• son kurtarma noktasına dönerek çözdüm benim internetim gitmişti ama sadece pc de. diğer cihazlarda sorun yoktu.

• Sorun donanımsalmış klavye fare internet hepsi, pc nin powerında sıkıntı varmış kaçak yapıyomuş oda anakart chipset ,klavye devresi felan hepsini yakmış baya pahalıya patladı bu denli bi sorununuz varsa bence direk bilgisayarcı yolunu tutun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 192.168.1.1 yazıp modem arayüzüne ulaşıp teknik sorunu düzeltebilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.