Şimdi Ara

Bilgisayarım hangi fifa 11-12-13 kaldırırmı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler pesi bırakıp fifaya geçiş kararı aldım. fifa 07 yi oynuyorum full ayarlarda çok sağlam oyun gerçekten. fifanın en iyi serileri 11-12-13 diyorlar sistemin minimum ayarlarda kaldırırmı bi yardım edin. pes 2014 ü düşük ayarlarda 1280x720 çözünürlükte kasmadan oynayabiliyorum. sistemim

Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU P7450 @ 2.13GHz
    4 gb ram
    GeForce GT 220M

• öyle böyle oynarsın ama düşük orta seviye arası bir ayarda diye tahmin ediyorumm...
  • orta ayarlarda
  • 07 deki gibi hemen hemen her şutu gole çevirebileceğini sanıyorsan bence hiç başlama fifa ya yanlış anlama çok sağlam oyun dediğin için söyledim
  • bence normal cok rahat kaldırır benim sistem biraz daha iyiydi 13ü high ayarda oynuyodum ama harici grafik kasma yapıyodu bazen bende dahili ile çalıştırıyodum sıfır kasma ile açıyordu
  • Ekran kartını güncelle. Fifa 13 oynayabilirsin ben çok daha kötüsüyle oynuyordum. Normal ayarlarda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağlam bir PES oyuncusu olarak gectigimiz yıllarda bir kac kez FIFA'ya gecmeye calıstım ama bir turlu beceremedim öve öve bitirilemeyen FIFA'lar surekli bana yapmacık geliyor arkadas içlerinde eksik olan bişey var. Sana bu geciste basarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 24 Eylül 2013; 11:03:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sağolun beyler türkiye ligi olduğu için fifa 11 yükledim highta takılmalar oluyor mediumda akıcı şekilde oynuyorum. oyun çok süper pesde olmayan değişik bi akıcılık var oyunda. pes 2014 de fazla maç yapamıyorum sıkılıp kapıyorum ama fifa 11 gerçekten çok zevkli. fifa13 nasıldır bilmem 14 çıkınca onu alırız artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flying Dutchman

Sağlam bir PES oyuncusu olarak gectigimiz yıllarda bir kac kez FIFA'ya gecmeye calıstım ama bir turlu beceremedim öve öve bitirilemeyen FIFA'lar surekli bana yapmacık geliyor arkadas içlerinde eksik olan bişey var. Sana bu geciste basarılar.

+10
  • Sorun olmaz rahat ol cok kolay kaldırır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.