Şimdi Ara

Bilgisayarım gta 5 i kaldırır mı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gta 5 i yüklemek istiyorum ama bilgisayarım kaldırır mı onu merak ediyorum konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın ilk defa böyle bir soru için konu açıyorum nereye yazacağımı bilemedim.

Oyunun istediği sistem :

Minimum:
    İşletim Sistemi: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2* (*Vista İşletim Sistemi için NVIDIA ekran kartı önerilir)
    İşlemci: Intel Core 2 Dört Çekirdekli İşlemci Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Dört Çekirdekli İşlemci (4 CPUs) @ 2.5GHz
    Bellek: 4 GB RAM
    Ekran Kartı: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)

Maksimum:
    İşletim Sistemi: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1
    İşlemci: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPUs)
    Bellek: 8 GB RAM
    Ekran Kartı: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD7870 2GB

Benim Sistemim :
    İşletim Sistemi: Windows 8 Single Language 64 bit (6.2, Yapı 9200)
    İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-3210M CPU @ 2.50GHz (4 CPUs), 2.5GHz
    Bellek: 8192 MB RAM
    Ekran Kartı:NVIDIA GeForce GT 630M

• ferhatk555 F kullanıcısına yanıt
    1366*768 (standart) çözünürlükte, orta ayarlarda 35 fps civarı performans verecektir ancak zaman fps düşüşleri olması (yaklaşık olarak 30 fps'nin altında görüntüde takılma hissi oluşur) ve kasması kaçınılmaz olur. bu yüzden bazı ayarların düşüğe getirilmesinde fayda var
  • Kardeşim kaldırır ama ayarlarında biraz düzeltme yapıcaksın düşürüceksin yani oyunda caddeye falanç ıktıgında çok kasmas ama oynarsın güzrel tabi benim söledime bakma diğerlerinin dediklerinidde göze alarak haraket et abimde indirdi 2.75 ghz 4 gb ram var oynadıda ekran kartı 1 gb amd radeon 6870 hd kaldırdı valla
  • Peki düşük ayarlarda oyun kalitesi fazla gider mi online modda düşük ayarlarda kasma olur mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhatk555 -- 28 Aralık 2015; 21:48:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekran kartın çöp kardeşim low da bile açmaz çünkü 64 bit ekran kartın işletim sistemin komple arıza verecektir işlemci ile ramın iyi
  • 25grudnia kullanıcısına yanıt
    Sitede oyunu seçiyorum bana çalışıp çalışmayacağını mı söylüyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Battlefield 3 Kaldırır mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Laptopum Diablo 3 Kaldırır mı?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhatk555

Sitede oyunu seçiyorum bana çalışıp çalışmayacağını mı söylüyor

Evet, seçtiğiniz oyunu bilgisayarınızın çalıştırabildiğini ya da çalıştıramadığını söylüyor.
  • Oyunu 800x600 yaparsan kasmadan oynarsın 1024x768 de deneyebilirsin ama grafikler kaplama olur görüntü bende önemli değil dersen bunları yapabilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.