Şimdi Ara

Bilgisayarım Düştü Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar forumda sorunuma dair cevap aradım ama benim yaşadıklarıma benzer bir sorun bulamadığım için başlık açmak zorunda kaldım. Packard bell marka bir netbookum var fakat birkaç gün önce sehpadan bataryası yere dik gelecek bir şekilde düştü. Bilgisayar o sırada uyku modundaydı hemen bilgisayarı açtım ve kontrol ettim herhangi bir sorunla karşılaşmadım fakat akşam çok yavaşladığı için bilgisayarı yeniden başlatmayı denedim. Bu denemem de bilgisayarım düzgün bir şekilde kapandı fakat açılmadı. Daha doğrusu windows yükleniyor yazısına kadar açılıyor fakat devamı gelmiyor. Bende çeşitli denemeler sonucu bilgisayar açılırken esc'ye bastım ve memory diagnostic diye bir yer buldum ve hafıza taraması yaptırdım. Herhangi bir sorun bulamamakla birlikte bu işlem sonrası bilgisayarım açıldı. Bilgisayarım açıldıktan sonra gerekli olan bilgileri alıp tekrar başlatmayı denedim fakat yine açılmadı. Bunun üzerine tekrar memory diagnostic üzerinden açtım. şimdiye kadar açılması dışında pek bir problemim yoktu fakat dünden beri bilgisayar çok yavaşladı ve mevcut programlar da çalışmamaya başladı. Sizce bilgisayarımın problemi ne olabilir? Bana bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

• öncelikle hdd arıza yapmış olma ihtimali var.
    yada ramler oynamış falan olabilir.
    genelde gemiyi ilk hdd terkeder.
  • hd ile ram zarar görmüş ama ekran geliyosa ekran kartında sıkıntı yok bence bi bilgisayarcıya baktır hastanın derdini sadece doktor anlar sonucta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardımlarınız için çok teşekkür ederim Ankarada önerebileceğinizi bi bilgisayarcı var mı ? En son tanımadığım bi bilgisayarcıya masaüstü bilgisayarımı götürmüştüm tamirden bir kaç gün sonra duman çıkardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.