Şimdi Ara

bilgisayarım durup dururken kapandı ve açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba
    bilgisayarım durup dururken kapandı ve açılmıyor.güç kaynağından gibi sanki.güç kaynağını takınca kasanın içinde bi takım ışıklar yanıyor ama bilgisayarda hiç hareketlenme yok.
    acaba bilgisayarın sigortası felan var mıdır atmış olabilir mi.neyle alakadır sizce bu sorun.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • power suplyy de arıza olma ihtimali çok yüksek
  • kardeş bi ara evin sigortası atmıştı tekrar kaldırdım.psu dediğiniz güç kaynağı değilmi.değiştirsem sorun hallolur mu?
  • evet psu dediğimiz güç kaynağı fakat değiştirdiğinde sorun hallonurmu tam olarak bilinmez eğer sadece power suplyy arızalıysa düzelir başka bir power suply ile deneyip çalışıtığını gördükten sonra almanı öneririm çünkü psu yanarken başka parçadada arıza oluşmuş olabilir
  • quote:

    Orjinalden alıntı: adem81

    evet psu dediğimiz güç kaynağı fakat değiştirdiğinde sorun hallonurmu tam olarak bilinmez eğer sadece power suplyy arızalıysa düzelir başka bir power suply ile deneyip çalışıtığını gördükten sonra almanı öneririm çünkü psu yanarken başka parçadada arıza oluşmuş olabilir



    kesinlikle.

    2 kez başıma geldi. fi tarihinde iş yerimde 2 tane bilgisayar prizin topraklamasındaki hatadan dolayı farklı zamanlarda yandı. birinde 128+128 olan iki parça ramden sadece birini kurtarabildik. geri kalan her şey yanmıştı. hdd floppy dahil. diğerinde ise rami de kurtaramadık.

    en iyi ihtimalle 220 yi pc ye vermemiştir kendi içinde yanmıştır. o zaman sadece psu ile kurtarırsın. başına gelen en iyi ihtimaldeki ile sınırlı kalır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.