Şimdi Ara

Bilgisayarım durduk yere kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarım aniden kapanıyor kasadan ses geliyor fakat monitör de hiçbir işlev yapılmıyor 2gb RAM var bir arkadaşım bakmisti 2.5 GB kullanılıyor kaldırmadığı için kitliyodur falan demisti bende oyun oynarken dikkat ediyordum fakat şimdi arkada hiç bir program calismazken kapanmaya başladı çözümü var mi bunun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu zamanda 2gb ram gerçekten çok az bir bellek. Telefonlar bile 2gb ram kullanıyor.

Bilgisayarda çoğu zaman sen bir şeyler açmasanda windowsun kendi programları alttan açılır ve işlem yapar bu sırada da bellek yetersiz ise bilgisayar yavaşlamaya başlar sonunda da donabilir.

Diğer sistem özelliklerin nedir? Onları da söylersen iyi olur.
  • Kullandığınız işletim sistemi nedir ?
  • Windows XP AMD Athlon 64 X2 Dual core 2.41 GHz yaziyo. Biliyorum bilgisayar baya eski ama RAM de almak istemiyorum şimdi. Ekran kartı alirsam problem çözülür mu çünkü chipset var sadece

• dogu135 D kullanıcısına yanıt
    Hocam sen PC açılıpda windows yüklendiği zaman core temp isimli bi program var onu kurup sıcaklık değerlerini bi yaz bakalım,bana bu sıcak havalarda CPU sıcaklığından kapanan PC ler çokca gelmeye başladı...
  • 40° ile 49° arasında gidip geliyor. Az önce fanı çıkardım elimden geldiğince temizledim. Bakalım fayda edicek mi
    Edit:Hiç fayda etmedi 50 ile 60° arasına çıktı daha sonra kapandi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogu135 -- 10 Temmuz 2015; 17:47:48 >
  • dogu135 D kullanıcısına yanıt
    Termal macunu temizleme sakın elinde yenisi yoksa, mevcutsa yenilemen de fayda var.Bir de yüke bindiğindeki sıcaklık değerlerini yazarsan iyi olur, şayet sorun sıcaklıkdan ise bu şekilde bulmuş oluruz. Değilse alternatif olarak PSU da sorunun kaynağı olabilir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar durduk yere kitleniyor
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yüken bindiğinde 56 ya 60 di sıcaklık. Nete girdiğimde ve lol de yama yapilirirken kapaniyo genelde. Ekran kartı problemi cozer mi bunu bilsem yeterli hocam :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.