Şimdi Ara

Bilgisayarım Donup Kalıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hdd ve ekran kartında çeşitli sıkıntılar var gibi görünüyor sebep sonuç ilişkisi yaparsak donmanın kaynağı hdd sorunu muhtemelen, şu aldığınız yanıt vermeyi kesti kurtuldu kernel hatalarıda ekran kartından olduğu çok bariz..
  • probleminizin çözülememesine üzüldüm, bunca uğraş ve masraftan sonra düşünür müsünüz bilmem ama istanbulda ema bilgisayar var, bu konuda işlerini gayet düzgün yapan bir firma, giderilen problem ilk 3 ay kendini gösterirse tekrardan ücretsiz tamir yapılıyor, anakart tamir için herhalde 200 TL gibi bir ücret talep ediyorlar. kredi kartı ile taksitli ödeme konusunda da yardımcı olabiliyorlar diye biliyorum.

ilgilenirseniz sitesi:http://www.emabilgisayar.com/tr
  • mgedik06 kullanıcısına yanıt
    Öneriniz için teşekkürler ama götürdüğüm bilgisayarcıda 3 ay müddet verdi onun için azda olsa rahatım. Hatalar sıklaşsın geri götürecem.
  • önerimi probleminizi çözmekte yetersiz oldukları için yaptım, ilk yapılan tamir işleminden sonra bilgisayarda karşılaştığınız sorunun benzeri tekrar nüks etmiş, tekrar taraflarına götürdüğünüzde yapılan 2 müdahaleye rağmen sorununuz şuanda hala devam ediyor, 3. kez götürdüğünüzde bir şeyin değişeceğiniz düşünüyorsanız karar sizin tabiki...

şunuda bilinki bir çok elektronik servis başka servislerce işleme tabi tutulan parçalar ile uğraşmıyorlar, yani bilgisayarınız biraz daha elektronik müdahaleye tabi tutulursa başka bir yerede yaptıramama durumu ile karşılaşabilirsiniz...

saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgedik06 -- 23 Kasım 2015; 2:17:52 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.