Bildirim
BİLGİSAYARIM DEVAMLI RESET ATIYOR KENSİNE ACİİLL YARDIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dostum bunun nedenlerinin başında işlemciyi tam olarak oturtmamak geliyor bi kontrol et yada fanı tam olarak takılı olmayabilir, -
Sadece işlemci değil diğer kartlar da tam oturmamış olabilir. Hepsini kontrol etmeni tavsiye ederim. Ya da ısınma problemi olabilir. Kolay gelsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bbesbas -- 30 Ekim 2006; 13:35:33 > -
arkadaşlar tüm sistemi söküp yeniden topladım yalnız şöyle bir durum var sistem daha önceden çalışıyordu ama arada sırada mavi ekran hatası veriyordu bir iki enter basılmasıyla normale dönüyordu sistemi sildim yeniden yükledim yükleme sırasında yada açılışta bir hata yok yalnız masa üstü gelince ya donup kalıyor yada 1-2 dk bekleyip kendine reset atıyor bu konuda daha detaylı bilgi bıos setup tanmı bişey yapmam gerek nedir ne değildir anlamadım -
arkadaşlar cevaplarınızı bekliyom aciilll
llüüttfffeeennnnnn -
hocam bi çok nedenden olabilir psu,bios,fan soğutmamasıı -
3 ana nedenı var. (en kuvvetlı ıhtımal olarak)
1) GÜÇ KAYNAGI BOZUK YA DA YETERSİZ OLABİLİR
2) RAM YA DA RAMLERDEN DOLAYI OLABILIR
2) HDD BOZUK OLABİLİR. ***aynı problem benım de basıma gelıyordu ve nedeni buydu maalesef. -
arkadaşlar tamam herşeyden olabilirde elbet bunun bazı sebepleri vardır konuyu bilen bir arkadaştan net cevaplar bekliyorum
valla makine yanımda boş boş duruyor yardımcı olun biraz sistem dediğim gibi normal çalışıyordu sonradan mavi ekran gelmeye başladı sonrada sistemi silip yeniden kuruncada işte böyle oldu şimdide durmadan kendisine reset atıyor elbet bunun belli bir sebebi vardır sanırım en son çare olarak biosu sıfırladım ama bir değişiklik olmadı. bu konuda herkesin yardımını bekliyorum -
ramlerini farklı slotlarda+2 tane ise tek tek dene önce sıradan gidelim bulcaz elbet öyle karşıdan bakıpta pat diye söylencek şey değil ki. -
+1
biz de ona göre yorum yaptk-ık zaten. arkadasın yapmasıu gereknlerden biri de bu. olmadı psu değişecek, olmadı hdd değişecek,ya da baska bişey. deneme yanılmayla buluncak.
quote:
Orjinalden alıntı: ZEUS__
ramlerini farklı slotlarda+2 tane ise tek tek dene önce sıradan gidelim bulcaz elbet öyle karşıdan bakıpta pat diye söylencek şey değil ki.
-
quote:
Orjinalden alıntı: alpyanar
+1
biz de ona göre yorum yaptk-ık zaten. arkadasın yapmasıu gereknlerden biri de bu. olmadı psu değişecek, olmadı hdd değişecek,ya da baska bişey. deneme yanılmayla buluncak.
quote:
Orjinalden alıntı: ZEUS__
ramlerini farklı slotlarda+2 tane ise tek tek dene önce sıradan gidelim bulcaz elbet öyle karşıdan bakıpta pat diye söylencek şey değil ki.
öyle tabi millet karşıdan bakıp ilaç yazan doktorlara alışmış -
sebebi belli kardeşim sahibinde sorun var, arkadaş yazmış problem olabilecek yerleri
onları dene sonra bilgi ver diğer açıklamalar gelir, doktor bile gördüğü hastaya birsürü ilaç verip gönderiyo
olmadı yeni ilaçlar ona hiç itiraz ediyonmu, söylenenleri yap neticeyi bildir, seni kim onbaşı (çob) yaptı anlamadım...
yazı sert gözükebilir ama özünde çok yumuşak hoşçakalın...
quote:
Orjinalden alıntı: osoft
arkadaşlar tamam herşeyden olabilirde elbet bunun bazı sebepleri vardır konuyu bilen bir arkadaştan net cevaplar bekliyorum
valla makine yanımda boş boş duruyor yardımcı olun biraz sistem dediğim gibi normal çalışıyordu sonradan mavi ekran gelmeye başladı sonrada sistemi silip yeniden kuruncada işte böyle oldu şimdide durmadan kendisine reset atıyor elbet bunun belli bir sebebi vardır sanırım en son çare olarak biosu sıfırladım ama bir değişiklik olmadı. bu konuda herkesin yardımını bekliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımfad -- 30 Ekim 2006; 16:51:52 >
-
güvenli modda çalıştırmayı denedin mi? sana tavsiyem driverleri tekrar yükle -
aynı sorun bende de var benimki reset atmıyor ama masaüstünde kilitleniyor bi kez reset atınca normale dönüyor, parçaları teker teker söküp takıyorum. cd-romları bile ne var ne yok söktüm. 4 seçenek kaldı bende, hdd, psu, işlemci, anakart.
diğer donanımlarını hepsini söktüm. ben psudan şüpheleniyorum zaten ilk açıldığında gürültülü bir ses çıkarıyor ama onu denemek için bir yerden psu bulmalıyım -
quote:
Orjinalden alıntı: adizman
aynı sorun bende de var benimki reset atmıyor ama masaüstünde kilitleniyor bi kez reset atınca normale dönüyor, parçaları teker teker söküp takıyorum. cd-romları bile ne var ne yok söktüm. 4 seçenek kaldı bende, hdd, psu, işlemci, anakart.
diğer donanımlarını hepsini söktüm. ben psudan şüpheleniyorum zaten ilk açıldığında gürültülü bir ses çıkarıyor ama onu denemek için bir yerden psu bulmalıyım
işlemci ve ekran kartı fanlarını kontrol ettin mi?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X