Şimdi Ara

Bilgisayarım Data1.cab hatası veriyor:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
9.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese slm.Size bir sorum olacak.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.Şimdiden hepinize teşkkür ediyorum!Bilgisayarım program yuklerken (Eror 1335.The cabinet file Data1.cab required for this installion is corrupt and cannot be used.This could indicate a network error,an error reading from the CD_ROM,or a problem with this package.)Bu sorunu nasıl duzeltebirim?(Ama bazı programları yukluyor)Kendinize iyi bakın!Saygılarımla CaRMiLLa!

• yaw bu tür soruları kasten mi yazıyorsunuz ?

ya cd bozuk yada dosya bozuk

yapabileceğin en iyi şey cdyi temin etmek

ama işime yarar dersen yükleme işlemini sınırlandır. daha az öğe yükle belki arızalı kısıma denk gelmez de yüklenir

2 dk sınırı sinir bozucu zati
  • ioz +1 dostum armut piş ağzıuma düş resmen
  • quote:

Orjinalden alıntı: ioz

yaw bu tür soruları kasten mi yazıyorsunuz ?

ya cd bozuk yada dosya bozuk

yapabileceğin en iyi şey cdyi temin etmek

ama işime yarar dersen yükleme işlemini sınırlandır. daha az öğe yükle belki arızalı kısıma denk gelmez de yüklenir

2 dk sınırı sinir bozucu zati

+2 :)
  • sadece cd ile alakası yok
    çünkü ben bilgisayarımdaki bi kaynaktandan yüklemeye çalıştığımda da aynı sorunu veriyor!
    Bende hala sorunu çözebilmiş değilim.
  • Bılgısayarındakı setupta bozuk olabılır baska bı yerden yenısını temın edersen sorununun ne oldugunuda tespit etmiş olursun
  • yok arkadaşım onunla alakası
    bu çok genel bi hata!
    farklı setuplarda da veriyo bu hatayı, mesela winrar ile klasöre çıkartıp kurduğumda oluyo!
    yani dosya bozuk olmasada veriyo!
    internette araştırdığım kadarıyla çeşitli çözümler önermişler.
    işte temp klasörünü temizle, boot.ini de değişiklik yap v.s. bi sürü şey vardı
    hepsini yaptım yinede hata veriyor.
    bazıları donanım sorunu olabileceğini bile düşünüyor valla!
    Benim derdimde bir sürü insan var!
    bir bilen bu hatanın uygun çözümünü söylerse çok hayır duamı alır!
    :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cd-dvd romdan kaynaklanıyor.bende bilgisayarı aldıktan beri bu hatayla karşılaşıyorum.crc ve cab hatalarından kafa yedim.dvd romum hiçbir cdyi düzgün okuyamıyor.rarları özelliklede.rarları sorunsuz çıkarsada crc vermesede yükleme sırasında cab hatası alıyorum mutlaka.ama aynı cd başka bilgisayarlarda çalışıyor.ve öyle birşeyki bugün okuduğu veriyi yarın okumuyor dün okuduğu veriyi bugün okumuyor bilgisayar-dvd rom. donanımsal bir hata çünkü ilk başta hatayı işletim sisteminde sanıp bilgisayara windows 7 64 bit yükledim ama yine aynı hatalar.
  • dostum sorunun ram aynı sorun bendede var .
  • sorunu çözdüm arkadaşlar.. öncelikle ramleriniz dual ise tekini cıkarın ve denetim masası ,sistem ve güvenlik,yönetimsel araçlar,windows bellek tanılama testi yaptırın muhakkak sorunlu olan rami bulacaksınız.şayet sorun ramlerde değilse. oyunun dosyaları bozulmuş olabilir. yeniden indirmekte yada yüklemekte fayda var.bende başka ram taktım ama sorun devam etti.bundan dolayı dosyayı yeniden indirdim ve kurdum sorun düzeldi..
  • Hardware ile yada ram ile uzaktan yakindan alakasi yok bu sorunun..Ozi denen arkadas tamamen uydurmus zaten :)

Microsoftun sitesinden bu konu ile ilgili yardim alabilirsiniz..

Link :
    http://support.microsoft.com/kb/2438651#reso2

Ingilizcesi olmayanlar icin kisaca aciklayayim..
    Isletim sisteminize gore cozum onerileri var yukardaki linkin Resolution bolumunde..
    Diyelimki xp de bu sorun var..Yapmaniz gereken 3-5 metod var..
    En oncelikli demenizi tavsiye edecegim sey Windows Installer 4.5 versiyonu indirmeniz.Sorunu buyuk ihtimalle cozer..
    Eger bu cozmemisse baslata gelin.Run yazan yere su komutu girin : services.msc
    Acilan pencereden en alt kisimdaki Windows Installer yazan secenegi bulun.Ozelliklerine gelin we onu disable edin.Applay yaptiktan sonra tekrar acin ayni yeri ve MANUEL secenegine getirip tamam deyin..
    Restart atin ve tekrar install etmeye calisin(her ne yuklemek isterseniz)..

Bir diger methodda ise yine baslata gelip ordaki RUN kutusunu kullanicaz.Bu sefer iki farkli komutu arka arkaya kullanicaz...
    Ilk komut : MSIExec /unregister Slashdan once Bosluk kullanicaksiniz..Entere basinca ekranda kucuk bir titresim gibi bir sey olucak.Anlik bir durum.Yani beklemeyin.3-5 sn surer.Daha sonra yeniden baslata ve Calistir kismina gelicez.
    Bu seferki komut : MSIExec /regserver Yine bosluk koymayi unutmayin..Daha sonra tekrar install denemesi yapin..

Simdilik bu kadarini cevirdim sizin icin..
    Ayrica bu cozumler yanlizca win xp icindir..Ayni sayfada diger isletim sistemleri icinde bilgi bulunuyor..Ingilizcesi olmayan yada anlayamayan arkadaslar varsa bana mesaj atip yardim isteyebilir..

Not : Windowsun sitesinde support bolumunde (ingilizce) karsilasabielceginiz her turlu sorunun `Error kodu olan` muhakkak cozumu ve aciklamasi vardir.Yani buraya gelipde insanlari bilmediginiz konularda yonlendirme yapmayin arkadaslar.

• dostum öyle diosunda bende ramlerden kaynaklanıyordu ve garantiye yolladm yenisi geldi.donanımsal hatadanda kaynaklanıyor olabilir. Burda şimdi biz değil sen çok bilmiş oluyorsun.amaç bilgi alış verişi zaten. Herkes yazar hangisi olursa çözümü odur .bendekinin çözümü bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: avianca

dostum öyle diosunda bende ramlerden kaynaklanıyordu ve garantiye yolladm yenisi geldi.donanımsal hatadanda kaynaklanıyor olabilir. Burda şimdi biz değil sen çok bilmiş oluyorsun.amaç bilgi alış verişi zaten. Herkes yazar hangisi olursa çözümü odur .bendekinin çözümü bu.

Eror 1335.The cabinet file Data1.cab required for this installion is corrupt and cannot be used.

Bu hatanin ramdan dolayi oldugunu soyleyen yerli yada yabanci hic bir forum yada isletim sistemi sayfasi bulamadim ben :)
    Ilginc....
  • galibeaaa buldum :) torrenti kapatın kullanıcı tarafından kullanıldığı için yükleme yapamıyor :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.