Şimdi Ara

Bilgisayarım da sorun var ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorunun ne olduğunu bulamadım. Ne zaman bilgisayarı açsam mavi ekran verip reset atıyor. Ayrıca arada kitleniyor reset atmadan geçmiyor sizce sorun nerede olabilir ?

• Biraz detay verseniz mavi ekranda ne yazıyor ? yüzlerce çeşit mavi ekran hatası mevcut
  • En basitinden ekran kartının güncel sürümünü yükleyebilirsin
  • @Jesse-Pinkman
    Tam olarak hatırlamıyorum maalesef.

@Batman Beyond
    Sürekli güncel ekran kartı.

Bu sorun 1 senedir sürüyor bi şekilde idare ediyordum ama artmaya başladı.
  • bydeprem kullanıcısına yanıt
    arkadaşım önemli verilerin varsa onları alıp format çekmeyi dene güvenli modda da aynı hatayı veriyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahm@41

arkadaşım önemli verilerin varsa onları alıp format çekmeyi dene güvenli modda da aynı hatayı veriyor mu

2 gün önce format attım. Güvenli modda bu hatayı vermiyor.
    driverlarda çakısma olabilir bütün driverlarını indir yükle biosu güncelle işlemci ekran kartı sıcaklıklarına bak nasıl stabil mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6600 da ilginç bi sorun
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jesse-Pinkman

Biraz detay verseniz mavi ekranda ne yazıyor ? yüzlerce çeşit mavi ekran hatası mevcut

Hocam onu öğrenmenin başka yolu yok mudur ? Yoksa diğer türlü mavi ekranda ne yazdığını öğrenemicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahm@41

driverlarda çakısma olabilir bütün driverlarını indir yükle biosu güncelle işlemci ekran kartı sıcaklıklarına bak nasıl stabil mi

O dediklerinizin hepsini yaptım ayrıca ekran kartı ve işlemcinin ısısı normal. Acaba ramlarda mı sorun var.

edit: Bide bu sorun bazen bi oyuna girince orada da oluyor kitlenip kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydeprem -- 21 Nisan 2014; 15:26:46 >
    ramlari sök tek tek dene çift slot sanırım ramlerın
  • bozuk donanım veya hatalı yazılımdan olabilir mavi ekrandaki hata kodunu araştır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.