Bu konuyu teknik yardım konusunda da açtım ama kimse yardım edemedi.bir de buraya açıyım dedim çünkü bilgisayarımın durumu çok kötü..
Bilgisayarım çok yavaş ama bu öyle böyle bir yavaşlık değil..Öyle ki Winamp'ta müzik dinlerken bile yavaşlıktan şarkı bile takılıyor.Bu sorun da geçende C ye format atmam yüzünden oldu..Sanıyorum bilgisayarın sürücülerinden birini yüklemedi diye düşünüyordum ki Çalıştır dan Ntbtlog dan baktığımda aşağıdaki sürücünün yüklenmediği görünüyor.Galiba işlemcinin sürücüsü yüklenmeyen.
Ancak diğer sağlam bilgisayarımda bu sürücü yüklü görünüyor..Acaba bu bilgisayarımdaki sorun ne olabilir ve nasıl hallederim?
up' yardım edebilecek kimse yokmu ya
ramler ne durumda?
walla sorun ram değil. normalde 512 ama 1024 taktım kar etmedi..
%100 sürücü sorunu halletmelisin
bende diyorum ya nasıl halledecem diye.. nasıl yükleyecem processor.sys sürücüsünü? biri bir yol gösterse devamını ben getiririm ama işte...walla şu anda bu konuyu açmak için öbür bilgisayarı taşıdım içeriden 2 saat kurdum ama istediğim cevabı alamadım..çünkü bilgisayar o kadar yavaş ki.hiç çekemiyorum.
sürücülerle fazla haşır neşir degilim sürücü için şudur budur net çözüm söyleyemicem ama mantık olarak düşününce formatladıgın hdd ni devre dışı bırak durum nolucak ama hdd ye mi cpu ya mı format attın tam olarak naptın
ya bilgisayar çok program yüklemekten dolayı çok dolmuştu programları silemiyordum bile yani hasar vardı windows ta bende arkadaştan aldığım farklı bir windows u kurdum..sonra böyle oldu..ama aldığım windows ta sorun yok.diğer makinaya da onu kurmuştum hiçbir sorun çıkmadı.
Hocam bide Bios u default la bazen ayarlar değişiyor bi dene
cpu işlemci olan xp den yani genel adıyla pc ye format atmaktan bahsettim zaten pc yi formatlamışsın
sentemental denedim kardeş..denemediğim yol kalmadı..aslında anlarım bilgisayardan çok attım format ama ilk kez böyle oluor.
hocam işlemciyi sök tekrar tak ama dikkat et iğneleri bükme kırma
pc özelliklerini ve format attınmı atmadınmı hangi işlemleri uyguladın, yazabilirmisin ona göre sana bir çözüm bulmaya çalışayım. :)
özellikler :
AMD 3000 64 bit 512 ram (ama gerekirse bi 512 daha takarım) 128 onboard ekran kartı..
çok iyi değil makina ama yine de kasmaması lazım...ypatığım işlemler de şu..
Windows CD sini takıp bios tan Cd den başlatı seçtim. başladı kuruluma girdi önce format attım..Sonra windows u yükledim yani normal bi yükleme oldu..Ama işte dediğim gibi acaip yavaş..O yazdığım sürücüden kaynaklanıyor bence sorun..onu nasıl yapacağımı söylerseniz sorun kalmaz diye düşünüyorum
amd ler için windowsa uyarla diye bi yama var kardeşime hp pavilion notebook aldık amd 64 bit hp sitesinde işlemciyi xp uyarla diye bi program vardı onu kurduk pc canlanmıştı amd diyince aklıma geldi oyle bişey olabilir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme