Şimdi Ara

Bilgisayarim cok ses cikartiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba.bilgisayarim cok ses cikartiyor.bunu duzeltmek icin ne yapmam gerekir?iyi forumlar.

• Kasanın arkasındaki fanı saç kurutma makinesiyle temizle
  • çok ses çıkaran kasayı sesizleştirmek baya zordur. internette tonla tavsiye bulabilirsin ama çoğu fos çıkacaktır.

kusursuz sessizlik için benim tavsiyem uzun monitör ve fare-klavye kabloları bulup kasayı uzak bir konuma (kullanılmayan bir oda yada panjurla kapatılmış balkon gibi) götürmek.

ben gece film izlerken artık fan gürültüsünden kafayı sıyırma eşiğine geldiğim bi noktada gözümü karartıp fanın arasına tel sokup fanın toptan durmasını sağlamıştım. bişey olmadı. ondan sonra uzun süre (sadece geceleri film izlerken) o şekilde fanı durdurarak kullandım. garip ama bişey olmadı hala sağlam
  • Temizlemeyle yarı yarıya indirebilirsin sesi. Ben dün temizledim en ince yarıntıları bile kürdanla hallettim. Anca gece yatarken açık kalınca belli oluyo sesi.
  • Kapat

Şaka.
  • sesini kıs
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodie*

Temizlemeyle yarı yarıya indirebilirsin sesi. Ben dün temizledim en ince yarıntıları bile kürdanla hallettim. Anca gece yatarken açık kalınca belli oluyo sesi.

Katılıyorum hocam. Benim bilgisayarım çok ısınırdı ve çok ses çıkarırdı. Elektrik süpürgesi ile bilgisayarın fanlarını temizledim. Şimdi ne ses var ne ısınma. Paşa paşa bilgisayarımı kullanıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sessiz fanlardan al
  • Ona bunun onur kırıcı birşey olduğunu anlat.
  • Kasayı yan yatır.
  • Yorumlariniz icin tesekkur ederim,makina ile temizleyecegim fani.cok rahatsiz edici bir ses,bilgisayarin yanindan ayrildigim zaman kulaklarimda hala o sesi hissediyorum.
  • Bende leptop var aynı sorun bende de var. İçini açmaya korkuyorum birşey olur diye. Yarın gidip bir soğutucu alacam olmuyo böyle. Leptop mis gibi ama arada bir böyle kasma geliyo çok şaşırıyorum.
  • Gece film izlerken fanların sesi film sesine karışıyor
  • fanların hepsini temizle yağla . kasanın ayaklarını bulabilirsen esnek kauçuk ayaklar ile değiştir hdd nin vidalarını silikon vida ile değiştir . fanların hepsini tek tek dinle sesi sana çok geleni ya yağla temizle ya da o fanı kasadan uzaklaştır . ses yalıtımı ile kasayı yalıtanlar var bunun için özel yalıtımlar üretilmiş . ama soğutmanın çok sağlam olması lazım çünkü kasanın bileşenleri haddinden fazla ısınacaktır yalıtım uyguladığın takdirde .
  • Açtım kasayı,her yerini temizledim,hem saç kurutma makinesiyle,ardından süpürme makinasıyla uçuşan tozları aldım.İşe yaramışa benziyor,baya bir kısıldı ses,yarı yarıya indi diyebilirim...Fikir verenlere teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.