Şimdi Ara

Bilgisayarım çok kasıyor :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, pcmi arkadaşımın pcsi ile karşılaştır, onun özellikleri düşük ama benim pcden daha iyi yani bende oynanmayan oyunlar onda rahatlıkla oynanıyor.
    Özellikleri yaziyim;
    İşlemci : İntel Pentium D CPU 2.80 Ghz.
    Ekran Kartı : Asus EAH5570 series, 1gb bellek , 128 bit. DDR3
    Ram : 2 Gb (1+1) DDR2
    Ana kart : Asus P5KPL-AM SE.

Bilgisayarım çok kasıyor :S

• işelmci ısısına bir bakın
  • %75 çok fazla acaba nabmalıyım , yeni fan almammı gerekiyor ?
  • aida 64 extreme editionu kurup alıgılayıcı kısmından bir görüntü eklermisiniz değerleri kontrol edelim
  • Bilgisayarın Fanını ve Diğer Parçalarını Islak Mendille veya Başka birşeyle Temizle Sonra Isı Değerine Bidaha Bak Olmasa Fan Degiştirmelisin.!
  • ekran kartı ısı değeri doğru sayarsak normal. Fiziksel müdahele etmeden önce sistemde işlemciye belleğe baskı yapabilecek bir işlem varmı kontrol et virüs olabilir, dışardan bağlantılı çok usb ve benzeri aygıtların varsa çakışma yapabilir yerlerini değiştirmeyi dene. işlemci fanının temiz ve rahat nefes alabildiğinden emin ol fan devir hızının yeterli olduğundan emin ol. Fan demiri ile ilemci arasındaki macunun temas durumunu kontrol et oturmamış olabilir söktüysen daha önce. bazen macunlar uzun süre kullanımdan sonra kuruyabiliyor yenilemen faydalı olacaktır. Çok uzun süreden bahsediyoruz bir iki yıl gibi. Anakartın kuzey güney köprülerinide kontrol et anakartta bu bölümlerin aşırı ısınmasıda trafiği felç edebiliyor.
  • Bilgisayarin ısısı ilk defa bu kadar arrtı ondan önce %30 u geçmiyordu , %30 u geçmese bile kasıyordu :S
    aida 64 extreme editionu Şimdi kuruyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • algılayıcı kısmını bulamadım yardımcı olurmusn ?
  • Macunu yenile fana gerek yok bence. Görev yöneticisini aç gereksiz uygulamaları sonlandır ve bilgisayardan sil. Cpu kullanımına bak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.