Şimdi Ara

bilgisayarım çok geç açılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba. bilgisayarımın konfigrasyonu şöyle: Gigabyte 8i915 p duo anakart intel p4 3.2 lga işlemci. 160 sata ve 200 ata harddisk. sparkle 6600 gt ekran kartı 512 ram vs. anakartım geçenlerde arızalandı ve değiştirildi. yani yeni bir anakart gönderildi. bu ankart geldikten sonra sadece sürücüleri güncelledim ve o günden beri bilgisayarım çok geç açılıyor. farklı hiç bir program yok. sadece fark öncesinde sata harddisk takılı değildi. şimdi ek olarak onu taktım. sizce anakartta bir sorun mu var. yardımlar için şimdiden teşekkürler.

• Merhaba Hangi İşletim Sistemini Kullanıyorsunuz Yazmamışsınız fakat Windows XP kullandığınızı varsayarsak, Bootvis Programını Kullanmanızı Tavsiye ederim Microsoft un ücretsiz bir programıdır. Sistem açılışını yarıyarıya hızlandırıyor.

Sizin için Upload ettim.

http://rapidshare.de/files/6184289/BootVis-Tool.1.3.36.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluesahin -- 12 Ekim 2005, 16:17:24 >
  • başlangıçta açılan programları azalt, regediti temizleyen programları kullan. bilgisayarda sata olmayan harddsik varmı?
    anakart ayarlarıylada ilgili olabilir. cache ler falan enabled yap
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aeqiss

başlangıçta açılan programları azalt, regediti temizleyen programları kullan. bilgisayarda sata olmayan harddsik varmı?
    anakart ayarlarıylada ilgili olabilir. cache ler falan enabled yap

arkadaşın dediği gibi başlangıçta çalışan programları azalt. registry için norton windoctor var ben onu kullanıom.
  • verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. önerilerinizin hepsini değerlendireceğim. sonuçlar ilgili bilgi yazarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluesahin

Merhaba Hangi İşletim Sistemini Kullanıyorsunuz Yazmamışsınız fakat Windows XP kullandığınızı varsayarsak, Bootvis Programını Kullanmanızı Tavsiye ederim Microsoft un ücretsiz bir programıdır. Sistem açılışını yarıyarıya hızlandırıyor.

Sizin için Upload ettim.

http://rapidshare.de/files/6184289/BootVis-Tool.1.3.36.rar.html

sağol

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayarım çok yavaş
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.