Şimdi Ara

BİLGİSAYARIM COD4 KALDIRIRMI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    512 MB RAM
    1 GB ATI SAPPHIRE READON HD 4300/4500 EKRAN KARTI

BİLGİSAYARIM COD4 VE PES 10 NU KALDIRIRMI? ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

• kardeş zor biraz.sistem çok düşük oyunu yüklesen bilen çok kasar
  • Evet kaldırır. Pes 10u rahat kaldırır cod4dede oyundaki ara sahnelerde yükleme çubuğu ramin düşüklüğü ve harddiske yükleme yapacağı için yavaş olur ama oyun içi 1024x768 de gayet rahat oynarsın ve bu sistemle cod6da aynı şekilde oynarsın. (Denenmiştir.)
  • TEŞEKKÜRLER SAOLUN
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhans19

Evet kaldırır. Pes 10u rahat kaldırır cod4dede oyundaki ara sahnelerde yükleme çubuğu ramin düşüklüğü ve harddiske yükleme yapacağı için yavaş olur ama oyun içi 1024x768 de gayet rahat oynarsın ve bu sistemle cod6da aynı şekilde oynarsın. (Denenmiştir.)

iyi salladın ha 2.5 yıldır cod4 oynuyorm bu sistemle oynaması imkansız.he yükler oynarda fps 10 larda 20 lerde gezer
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

quote:

Orijinalden alıntı: gokhans19

Evet kaldırır. Pes 10u rahat kaldırır cod4dede oyundaki ara sahnelerde yükleme çubuğu ramin düşüklüğü ve harddiske yükleme yapacağı için yavaş olur ama oyun içi 1024x768 de gayet rahat oynarsın ve bu sistemle cod6da aynı şekilde oynarsın. (Denenmiştir.)

iyi salladın ha 2.5 yıldır cod4 oynuyorm bu sistemle oynaması imkansız.he yükler oynarda fps 10 larda 20 lerde gezer

Birader edepli konuş. Ben cod4, cod5 ve cod6yı amd athlon 64 3000+ 512mb ram ve hd3650 ile oynadım ve test ettim. Sadece ram yetersizliğinde aradaki dolum çubukları uzun sürüyordu ama oyun içi her 3 oyundada süper hızlıydı. Ayrıca aynı sistemde rami 1,5 gb yapıpta oynadım ama dediğim gibi 3 oyunda gayet iyi çalıştı sadece hddye veri yazılması gerektiği için ara çubuklar uzun sürüyordu.

Ha hatırlatmamıda yapayım amd athlon 64 3000+ işlemci intelde p4 2.8 işlemciye denk gelirki arkadaşınki 3gz imiş. Eğer arkadaş bu 3 oyunuda o sisteminde oynayamazsa farklı bir sorun vardır ama o sistem 3 oyunuda kaldırır çünkü optimizasyonları çok iyi bu oyunların. (cod 5 optimizasyon fazla iyi olmadığı için infinity ward sürümlerine göre biraz kasar) Kendim sistem uzmanıyım salladın malladın noluyoruz. Ben çoğu kişinin en düşük çift çekirdek istiyor dediği oyunları 5 senelik tek çekirdekte full ayarlarda oynuyorum. Herkesi kendin gibi 0-6 yaş grubumu sanıyosun

• Kaldırır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİSTEMİM GTA 4 KALDIRIR MI
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İmzama bakınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.