Şimdi Ara

Bilgisayarım çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim bilgisayarımda rebootla başlayan bir hata verip windowsu açmıyordu verilen öneriler üzerine tam hatırlamıyorum ama bilgisayar çalışırken power supplyla harddisk bağlantı kablosunu çıkartıp aynı bağlantı üzerinde başka bir kablo taktım.Ardından bilgisayarım hiç çalışmadı.Daha sonra iki kabloyuda denedim hiç çalışmadı.anakartın yeşil ışığı yanıyor .sorun ne olabilir acaba.yardımlarınızı bekliyorum

• makine çalışırken kablo mablo çıkarılmaz hocam.

neyse biosu sıfırlaman lazım bilmiyorsan forumda bi arattır yada msn den bana bi ulaş.
  • Anakart'a elektirik geliyor ama görüntü gelmiyor ise öncelikle PCI yuvalarında ne varsa cıkartın sadece anakart işlemci ram ekran kartı kalsın sonra bütün donanımları tekrardan söküp takın ekran kartıda dahil eger gene görüntü alamıyorsanız büyük ihtimal anakartın biosunun baştan yüklenmesi gerekir,zira görüntü alamadıgınız için sizin yapmanız çok zor ancak bios en son hali ile baslangıc olarak A secili yani flopy secili atiyorum bir AUTOEXEC.BAT dosyası hazırlayıp hiçbirşey sormadan yazması ayarlanabilir veya bios update yapan bir firma ile baglantı kurun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.