Şimdi Ara

Bilgisayarım birden çok yavaşladı!?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. İki gündür ne olduysa hızı gayet iyi bilgisayarım çok yavaşladı: herşeyi çok zor açıyor. Hiçbir oyun yada program yüklemedim, virüs programına bütün bilgisayarı tarattım bir şey çıkmadı. Sadece bu son günlerde bilgisayarı kapatırken hep program güncellemesi var pc yi kapatmayın uyarısı çıktı, acaba bilgisayar kendi kendine benim farketmediğim bir programmı yükledi? Baktım en son 3 gün öncesinde AVG nin yeni bir sürümünü yüklemiş ondan olabilir mi yavaşlama? Öyle böyle değil çok ağır yapıyor işleri deliricem neden acaba?

• Sistemi geri yüklemeyi deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoldakiadam

Merhaba arkadaşlar. İki gündür ne olduysa hızı gayet iyi bilgisayarım çok yavaşladı: herşeyi çok zor açıyor. Hiçbir oyun yada program yüklemedim, virüs programına bütün bilgisayarı tarattım bir şey çıkmadı. Sadece bu son günlerde bilgisayarı kapatırken hep program güncellemesi var pc yi kapatmayın uyarısı çıktı, acaba bilgisayar kendi kendine benim farketmediğim bir programmı yükledi? Baktım en son 3 gün öncesinde AVG nin yeni bir sürümünü yüklemiş ondan olabilir mi yavaşlama? Öyle böyle değil çok ağır yapıyor işleri deliricem neden acaba?

Combofix ( virus ihtimaline karşı)
    AVG Pc TuneUp yükle tüm işlemlerini yap ( disk temizliği , çerez temizliği)
    Antivirus programını sil avira son sürüm yükle birde böyle dene...

• şuan senin için sistem geri yükleme en mantıklısı gibi duruyor.
  • Denetim masası Windows update'den eğer açıksa otomatik güncelleştirmeleri kapatın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar çok soru birikti bir rica etsem cevaplarsanız?

1-Peki otomatik güncelleştirmeleri kapatsam nolur? Yani güncelleştirmeler gerekli mi?
    2-Güncelleştirmeleri bana sor diye bi seçenek var ama açıkçası ben pc den çok anlamam ne gerekli ne değil nasıl anlarım?
    3-Yavaşlatan şey güncelleştirmeleri durdurunca silinecek mi?
    4- Sistemi geri yükleme dediğiniz format atmak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yoldakiadam -- 19 Mayıs 2013; 23:33:27 >
  • yukarı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.