Şimdi Ara

Bilgisayarım Aion'u kaldırırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ram: 1GB Ram
    Ekran kartı: Nvidia ge force 5200 128 mb
    hafıza kartı: 80 gb - 55 gb D,25 gb C oyunların hepsi desem olmaz çünkü oyun kalmadı aion D ye yüklüyoru
    İntel Pentium 4 3.0GHZ

arkadaşlar bilg. en düşük grafik detayında az bişey kasama olsa yürütürmü LOW da yani

• saol abi teşekkür ama ben genede bir deniyecem denemekten zarar gelmez Lineage 2 yede kasar low da bile oynayamazsı ndedielr ben mediumda oynadım 1 sn bile kasma yoktu :) ben ona güveniyorum ve birde abi ben İnfinite Aiona başlicamda ben aion 2.5 fileplanet den indiriyorum İnfinitenin buna patchı varmı vede varsa nerden indirecem veya yanlış aionu indiriyorsam infiniteye göre olanını nasıl indirecem :)
  • Nvidia ge force 5200 128 mb oyunu hiç açmayabilir oyunu kurar ama kısayola bastığın zaman oyun için yeterli grafik donanıma sahip değilsiniz diye bir hata alabilirsin. bu ekran kartı bendede vardı 8 sene önce.

ayrica bazi haritalarda ve savaş alanlarinda pek pc nin dayanacagina inanmiyorum
    Battletag: Dovahkiin#2514 // Battlelog: Xyl1t // Xfire: Beyaban

Blade & Soul Türkiye Fan Sitesi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistemim LOL kaldırır mı ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben oynarken legiondan bir arkadaşım , 64mb onboard ekran kartı olan bir laptopla oynuyordu. Dungeonlara girebiliyordu fakat kale savaşlarına giremiyordu :D
  • Arkadaşlar saolun Perfect worldu denemedim çünkü indiremedim ama görünüşe göre o oyunu hiç kaldırmazdı benim bilgisayarda şöle birşey var böle perfect world gibi gündüz olan sonra skilleri baya ışık saçan bir online oyun olunca çökme derecesine geliyor ama aion gibi pek fazla ışık saçan skili yok karanlık bir yerde geçiyor oyun + skiller sadece haraketli ve birşey soracam işte ne bileyim oyundaki skillerin efectlerini kapatma şansımız varmı sadece haraketi yapsın bana yeter. ve son yorum yazan arkadaş adını yazamıyom baya karşık bana en az düşüncelerim kadar umut verdin :) teşekkür ederim yalanda olsa doğruda olsa böle şeyelr beni hep mutlu eder ve umutlandırır her ne olursa olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lajon2 -- 15 Haziran 2011; 23:45:29 >

Orijinalden alıntı: lajon2
    Arkadaşlar saolun Perfect worldu denemedim çünkü indiremedim ama görünüşe göre o oyunu hiç kaldırmazdı benim bilgisayarda şöle birşey var böle perfect world gibi gündüz olan sonra skilleri baya ışık saçan bir online oyun olunca çökme derecesine geliyor ama aion gibi pek fazla ışık saçan skili yok karanlık bir yerde geçiyor oyun + skiller sadece haraketli ve birşey soracam işte ne bileyim oyundaki skillerin efectlerini kapatma şansımız varmı sadece haraketi yapsın bana yeter. ve son yorum yazan arkadaş adını yazamıyom baya karşık bana en az düşüncelerim kadar umut verdin :) teşekkür ederim yalanda olsa doğruda olsa böle şeyelr beni hep mutlu eder ve umutlandırır her ne olursa olsun.

:D

Evet skill efektlerini kapatabiliyorsun. Diğer playerların , npclerin isimlerini falanda kapatabiliyorsun. Daha bir sürü şey var, oynamanı kolaylaştırabilecek (donanımsal olarak).

Sanırım aionda free trial veriyor 10 günlük. İncele indir , kontrol et oynayabiliyor musun rahat olarak. Ona göre devam edersin :)

• knight online oynayabilirsin ondada kanat var ama uçamıosun
  • tamam abi özr dilerim burda biraz knıght tutkunluğu varda bende knıght oynamadığım için sanki cinayet işlemişimde hapise düşmüşüm yani öle bir duruma sokuyolar insanı bende burada kaldığım yerde bu aion sevdasını başlatacam ama hiç biri cesaret edemez indirmeye :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PasaKinq -- 24 Mayıs 2014; 14:00:26 >

oynanırmı aion

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.