Şimdi Ara

Bilgisayarım açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık bir saat önce temizlik için bilgisayarın kasasını açtım.

Psu kablolarını anakarttan söktüm şöle bi elektrik süpürgesi tuttum, termal macunu yenilemek için işlemciyi söktüm sonra topladım.

Şimdi bilgisayarı açıyorum anakartın üzerindeki led yanıyor kasanın ön yüzündeki iki lambadan sadece kırmızı olan yanıyor ama sürekli yanıyor yeşil ışık hiç yanmıyor tüm fanlar çalışıyor ama ekran açılmıyor.

Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir? (az önce başka psu ile denedim değişen birşey yok)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riverside -- 20 Nisan 2012; 21:21:12 >

• Az önce birşey farkettim fsp marka psu nun 24 pinlik kısmında bir tane boşluk var bunu ilk bilgisayarı toplarken bu şekilde taktığımda anakart zarar görmüş olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riverside -- 20 Nisan 2012; 22:42:30 >
  • kardeş işlemcini iyice kontrol tam oturmuss sa ram ın yerını degıs baska slota tak sorun buyk ıhtımalle cozulecektır
  • İşlemcinin zaten tırnakları var stok fanın tırnaklarıda tam oturmuş durumda ramleri temizlik yaparken hiç sökmemiştim az önce çapraz denedim tek tek taktım değişen birşey olmadı.

Sorunum hala devam ediyor.
  • kasanın içini çekip atarmısın söktüğün ve o boş olan yerleri çekebildiğin kadar farklı yerlerden çekerek buraya atarmısın
  • Anakart dahil herşeyi kasadan söktüm sanki sıfır kasa topluyormuşum gibi herşeyi yeniden taktım düzeldi.

Problemin tam olarak ne olduğunu anlayamadım ama şu an sorun yok.

İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.