Şimdi Ara

BİLGİSAYARIM AÇILMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR AKŞAM BİLGİSAYARIMI AÇMAK İSTEDİM Bİ TÜRLÜ AÇILMADI. DÜĞMEYE BASIYORUM AÇILIYOR TAM ŞİFREYİ İTEYECEK OLAN YERE GELİYOR MAVİ BİR EKRAN ÇIKIYOR BEYAZ YAZILAR YAZİYOR EKRANIN YARISINA KADAR 1-2 SANİYE SÜRDÜĞÜ İÇİN YAZILARI OKUYAMIYORUM. ONDAN SONRA KENDİNİ YENİDEN BAŞLATIYOR. GÜVENLİ KİPTE DENEDİM YİNE AYNI. FORMATTAN BAŞKA Bİ ÇARE VARMI ACABA. YARDIMLARINIZ İÇİN TSK.

• ram lerini çıkar temizle tak.olmadı başka ram le dene.Ram sorunu gibi duruyo.Bunları yaptıktan sonra açılması lazım
  • sorunun ram sorunun a benziyor. ramler yerinede tam oturmamış olabilir. çıkarıp takarken ket yerlerine dikkat et.
  • makineyi f8 le açıp çalışan en son ayarlarınız seçeneğiyle açmayı denermisin
  • DENEDİM YİNE AYNI
  • bi yerlerden ram test programı bul ramlerini test et bulamazsan yardımcı olurum.
  • Arkadaşım bilgisayarın tam açılacağı sırada mavi ekran hatası veriyor ise büyük bi ihtimal Ramlerden kaynaklanıyodur. Ama Rem leri denemeden önce bişey tavsiye edicem. Bilgisayarının FAT sistemini değiştir yani FAT ise NTFS yap, NTFS ise Fat yap. Sonra güzelce bi format at düzelmesi lazım. Düzelmezse eğer RAm leri ve slotları bi dene sorun ondan çıkacaktır.

SANA YARDIMCI OLABİLİRİM BUNLARI DENE OLMAZSA BANA ULAŞ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar açılmıyor
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • FAT VE NTFS AYARLARINI NASIL DEĞİSTİRECEM. YANLIZ SUNU SÖYLÜYÜM BİLGİSAYAR HİÇ AÇILMIYOR.
  • eğer cihazın çok uzun süre açık kalamıyorsa bu dosya biçim değişiminide biraz zor yaparsın sen önce bi ramlari dene mümkünse başka biram tak onunla dene olmazsa tekrar bakılır. kolay gelsin
  • arkadaşım bende aynı sorunla karşılaşıyordum meğer benim sorun modemi düzgün kuramadımdanmış yani bir şeyin driverini yanlış yüklemiş olabilirsin belkide arkadaşın dediği gibi ram'dan da olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.