Şimdi Ara

bilgisayarım acaba kasıyomu bir bakın.......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar knightonline oynarken geç açılma geç kapanma oyunu oynarken sanki lag varmış gibi kasılmalar oluyor.

sistemim;
    256mb ram
    p4 1,8 işlemci
    128mb ekran kartı
    512mb adsl internet bağlantısı
    acaba neden kasıyor. avast virus programı kullanıyom

bir yol gösterirmisiniz....

256/128 atiradeon 9550 ekran kartı
    512mb adsl internet bağlantısı şeklinde daha düne kadar knight ta dahil hiç bir oyunu kasılmadan oynayamıyodum..heşeyi denedik olmadı antivirüs yazılımları + formatlar felan fayda etmedi tesadüfen disket sürücünün ışığının yandığını gördüm bi baktımki pc açılmasıyla birlikte disket sürücü çalışıyo ve disket okumaya çalışıyo .çıkaardım disket sürücüyü.şuan piyasadaki nerrdeyse bütün oyunları full detay oynayabiliyorum.

virüs olabilir ilk önce sağlam bi antivirüsle tarattır sonuç alamazsan servise götür sistem kararsızlığı veya uyumsuzluğu varmı baksınlar bi bakım yapsınlar olmadı format ta at ...bence olucaktır

Ryzen 5 3600 / MSİ B450 Tomahawk Maxx / Sapphire Pulse 5700 XT / XPG D60G 8x2 3200 mhz / Crucial BX500 480GB / Sharkoon Puresteel RGB / FSP HYPER K 700W / LG 29 UM68-9 /
  • oyunu kapatırken exitten kaparsam inanılmaz kasıyo pc. işlemci imzada yazıyo ama şuan ocli 2300 de çalışıyo. o yüzden altf4 yaparak çıkıyorum. altf4 yapınca anında masaüstüne dönüyor. sonra 10 20 saniye sonra site açılıo yani ötekine nazaran hiç kasmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acheron -- 1 Şubat 2006 10:25:41 >

bang! bang!
  • Benim sistem:

AMD 2,0
    128mb GeForcer Mx440
    2x256 Ddr ram
    512k adsl Acheron'un dedıgı gıbı cıkarım oyunda her zaman.Masaustune tık dıye duser,5sn sonrada sıte acılır.Sıstem 2yıllık ama galıba cok ıyı kullandıgım ıcın hıc bır kasılma yok.Ama tabıkı ekran kartımdan dolayı bazı oyunları calıstırmıyor yenı cıkanlardan.Ama onların yuzune bakan kım.Su anda tek derdım,tasam ko

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gürcan34 -- 1 Şubat 2006 14:16:33 >

256md sd ram
    p4 1,6 işlemci
    64mb Atı redeon ekran kartı
    512mb adsl

Güvenlik Yazılımları(işte kasan olay burası):
    Avast 4,6 home
    Nod32
    Tojan Guarder Golden Version 6,7
    Sygate Personal Firewall 5,6 Build 2808
    Microsoft Antispyware

Oyuna girerken kasmaması için:
    Firewall, Nod32, Trojan Guarder kapatıyorum. Avast'ı durduruyorum sadece p2p kalkanı ve tarama aktif oluyo...
    Nerdeyse kasmadan oynuyorum.
    Çıkarken Alt + F4 çok yardımcı oluyo.
  • arkadaşım remin birazcık dusuk ama gene pek bir sorun olcagını sanmıyorum pc eger sadece oyunda degilde geneldede kasıyosa kesinlikle bir sorun vardır ayrıca avast çok iyi bir anti virus programı degil bende kaspersky kullan ha bide pc de sadece vırus olmaya bilir spy girmişte olabilir işte asıl onlar pc ni kasar ve çogu anti virus prohramı spy temizleyemez

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.