Şimdi Ara

Bilgisayarı nasıl cd-rom la başlatabiliriz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denizler İmparatoru -- 17 Mayıs 2006; 19:43:01 >

• Nasıl yüklenmiyo anlamadım.

Format atıp kendi Windows'unu kurcaksın. Professional üzerine kurulmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

Nasıl yüklenmiyo anlamadım.

Format atıp kendi Windows'unu kurcaksın. Professional üzerine kurulmaz.

nasıl cd-rom la başlatcaz bilgisayarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denizler İmparatoru -- 17 Mayıs 2006; 19:45:16 >
  • bios ayarlarını değiştirerek bilgisayarı cd-rom'dan başlat.
    öyle kur.
    kurulum sırasında format at.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliok

bios ayarlarını değiştirerek bilgisayarı cd-rom'dan başlat.
    öyle kur.
    kurulum sırasında format at.

biraz daha ayrıntılı açıklar mısın lütfen bu çok önemli bios felan diyosun lütfennn
  • hadi lütfen
  • Bilgisayarına fortmat at ve orjnal xp ni kur bunu yapabilirmisin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Format atma için bu linki okuyabğilirsin...

Nasıl format atılır?

http://forum.donanimhaber.com/m_2536534/mpage_1/key_format//tm.htm#2536559
  • quote:

Orjinalden alıntı: r_o_s_c_o_e

Bilgisayarına fortmat at ve orjnal xp ni kur bunu yapabilirmisin

bak siz tam işi bilmeden konuşuyosunuz ben format atmayı da biliyom sürücü yedeklemeyide bu konuda bana laf sokmaya çalışmayın bu bir

formatla yüklenmiyo professional ın üzerine home edition bu da 2 ben size değil bana doğru bir cevap verenlere

konuşurum bu da 3

quote:

Orjinalden alıntı: serseri

Format atma için bu linki okuyabğilirsin...

Nasıl format atılır?

http://forum.donanimhaber.com/m_2536534/mpage_1/key_format//tm.htm#2536559

sende bilmeden konuşma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denizler İmparatoru -- 17 Mayıs 2006; 17:46:52 >

• Hastamısın İnsanlar sana yardım etmeye çalışıo sölediklerine bak..SAna nasıl yapıalcagını sölüyecektim ama sölemiom öle sürün..
  • quote:

Orjinalden alıntı: lustral

Hastamısın İnsanlar sana yardım etmeye çalışıo sölediklerine bak..SAna nasıl yapıalcagını sölüyecektim ama sölemiom öle sürün..

önce bi okusanız sonra yorum yapsanız nasıl olur

yorum yapmış olmak için yorum yapma
  • Foruma kayıt tarihime bak,sonra git msg sayıma bak.Sonra açtıgım konulara yada attıgım msg lere bak..Bu kadar analizden sonra şunu anlayabilirsin umarım; yorum yapmak için yorum yapmıyorum.Eğer öle olsa idi şu anda msg sayım 2000 lerde felandı..Sen sorununu sölemişsin sana cevaplar gelmiş..Sorunu öle bir sormuşsunki şöle bir mana çıkıyor:Ben format atamıyorum.İnsanlarda sana format atmanı önermiş yada link vermişler..Sende diyiyorsunki "siz benim kim oldugumu biliyormusunuz ben formatta atarım yedeklemede yaparım"..MAdem öle baştan doğru dürüst sorsa idin sorunu..sonra kalkıpta "bana laf sokmayın ben format atarım uleyn" tarzı konuşma..burda 4 -5 farklı insan da benim gibi algılayıp format atamadıgını düşünmüş..Bu senin iletişim sorunun.
    Hadi şimdi git format at

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forshire -- 17 Mayıs 2006; 18:20:55 >
  • zeki insanlar home edition u professional üstüne yüklemeyi soruyorum sen hala kendi kafanda yorum yap sen hele hiç mesaj

kısmında konuşma bundan sonraki iki mesaja bak kim daha çok mesaj atmış görürsün

neyse kimseye kızmıyorum bana laf sokmaya çalıştığınız halde

ben bide microsoft teknik desteğe bi sorayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denizler İmparatoru -- 17 Mayıs 2006; 18:26:02 >
  • mesaj sayısına bak
  • mesaj sayılarına bak ve topla
  • şu andan itibaren başka cevap kabul etmiyorum sadece ve sadece bu işi bilenler cevap versin ben microsoft tan yardım istedim

o zamana kadar buraya da bakacam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Denizler İmparatoru

zeki insanlar home edition u professional üstüne yüklemeyi soruyorum sen hala kendi kafanda yorum yap sen hele hiç mesaj

kısmında konuşma bundan sonraki iki mesaja bak kim daha çok mesaj atmış görürsün

neyse kimseye kızmıyorum bana laf sokmaya çalıştığınız halde

ben bide microsoft teknik desteğe bi sorayım

Bende onu sölüyorum zaten Benim mesajlarım aşırı az...Hatta yok gibi birşey..ayda 3-5 msg felan..Bu sölediğimi bile Anlamamışsın :) hala benim mesajlarım daha çok diyiyorsun :)
  • Denizler İmparatoru , sen bilgisayarla uğraşmayı falan bırak da önce kendini bir psikiyatra göster.
    tedaviden sonra gel yardımcı olalım
  • quote:

Denizler İmparatoru , sen bilgisayarla uğraşmayı falan bırak da önce kendini bir psikiyatra göster.
    tedaviden sonra gel yardımcı olalım
    şimi bırak bana laf sokmaya çalışmayı da bi soru sormuştum ona cevap ver lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denizler İmparatoru -- 17 Mayıs 2006; 19:45:41 >
  • Arkadaşım sen yardımı haketmiyorsun. Yardım böyle istenmez sana yardım etmek isteyen kişilere de böyle tepki veremezsin. Kimsenin burda bir zorunluluğu yok. İyilik olsun diye insanlar burada birşeyler paylaşıyor. Kimse senin ne kadar bilgili olup olmadığını bilemez o yüzden herşeyi sorgulamak zorundayız.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.