Şimdi Ara

Bilgisayari Kapatip Actim Bip Sesi Gelmedi Acilmadi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhaba arkadaslar.Bilgisayarim mp3 cihazimi algilamadi sarj oluyor ama islem yapamiyordum.Bilgisayarin yan kapagini actim ve su ondeki kart okuyucuyu cikarttim (dogru yerden) ve yanlis yere takmisim(sorgulamayin isik azdi :D).Elim anakarta deydi birkac kere.Hicbir sorun yoktu dogru yere takip kapattim kapagi isigi yandi okuyucunun herneyse sonra kapatayim acayim duzelir belki dedim.Baslattan kapattim normal olarak.Sonra actigimda bip sesi gelmedi ve acilmadi bilgisayar.Bilgisayar eski fakat ram ekran karti falan degisti(7 yillik).Hicbir parcasini falan ellemedim cekmedim.Yardimlarinizi bekliyorum arkadaslar hepinize iyi forumlar.
    Not:Ram 2 gb 2*1
    Ekran karti: Nvidia geforce 9400gt
    İslemci:intel core 2 duo e2180 2ghz
    Anakart:Asus p5b

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sorunun kaynağını tam olarak bilemme belki bios pili vardır anakartın üzerine bildiğimiz saat pili belki yuvasından çıkmıştır veya çok zayıflamıştır onu bir değiştir veya tekrar oturt
    olursa iyi olmazsa tekrar yazarısn farklı seyler düşünürüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih.nur

Sorunun kaynağını tam olarak bilemme belki bios pili vardır anakartın üzerine bildiğimiz saat pili belki yuvasından çıkmıştır veya çok zayıflamıştır onu bir değiştir veya tekrar oturt
    olursa iyi olmazsa tekrar yazarısn farklı seyler düşünürüz

BİLGİSAYAR CALISIR DURUMDA İKEN KAPAGI AÇIP HERHANGİ BİR PARÇAYI ÇIKARIP TAKMAK HİÇ DOĞRU DEĞİL VE ANAKARTA ELLEMEK EĞER HİÇ ISIK DAHİ YANMIYORSA ANAKARTIN GİTMİŞ..
  • Aslinda hiç yapmam ama cahilliğime denk geldi.Babam goturdu tamire daha haber yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.