Şimdi Ara

Bilgisayarı dövmeden açamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
87
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 10 senelik bir bilgisayarım var. 10 senedir hiçbir kasa içi donanımda sorun olmadı. Sadece 3 sene önce bios pili bitmişti değiştirdim. Son 2 senedir bilgisayarı açmak için kasadaki tuşa basıyorum fakat monitor lambası kırmızı yanıyor ve monitöre görüntü gelmiyor. Daha sonra kasaya yumruk tokat giriyorum. Monitör lambası yeşil yanıp bilgisayar açılıyor. Eğer bunu yapmazsam genellikle açılmıyor.(çok kez denendi) Önceden her bilgisayarı açarken oluyordu. Artık bu kadar sık olmuyor. Bilgisayarcıya götürdüm. Bilgisayarcı bana kasa ile monitorü bağlayan mavi uçlu kabloyu çok sıktığım için bunun olduğunu söyledi. Bu bana saçma geldi fakat bilgisayarcı olduğu için inandım. Sorun hala arada sırada oluyor. Bende bilgisayarı tokatlıyarak kullanmaya alıştım artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26DC2E60C -- 3 Haziran 2020; 16:47:43 >

• monitör kablosunu değiştirmeyi denedinmi belki onda sorun vardır bende benim kasaya şiddet uygulayacam az kaldı
  • k4452 K kullanıcısına yanıt
    Hiç aklıma gelmedi kabloyu değiştirmek. Monitör kablosuyla ilgili olsa neden kasaya vurunca açılsın ki? Vurduğum noktanın altında güç kaynağı var. Sorun güç kaynağında olabilir mi diye düşünüyorum. Birde kasaya vurunca bazı fan sesleri gelmeye başlıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kasa çalışıp görüntü vermiyorsa kabloda sıkıntı olabilir fanlarıda makine yağı ile yağla sorun çözülür
  • k4452 K kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rica ederim kardeşim inş çözülür sorunun benimde sıkıntı var ama yardımcı olan yok forum ölmüş !!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.