Şimdi Ara

Bilgisayarı açtığımda sadece imlec var gerisi siyah.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarı açtığımda sadece imlec oluyor başka hiçbir şey olmuyor tam olarak şöyle anlatayım size basıyorum leptopun açma tuşuna bıos ekranı filan hiç bir şey gelmiyor ama bilgisayar açılmaya çalışıyor yinede sonra ise birden sadece imleç çıkıyor ve gerisi siyah bir ekran ve bu esnada imleci oynatabiliyorum Ama ikinci olarak bir değişik durum daha var o ise Bilgisayarı ben böyle aç kapa aç kapa denedim ve geçende öyle bırakmıştım bilgisayarı ve ekran simsiyahtı ve fareyi oynattım normal windows karşıma geldi :D Bilgisayarı kapatmaya korkuyorum tekrar böyle olur diye o kadar aç kapa yaptım 2 kez şansıma böyle açıldı :D

• Bios ekrani gelmiyorsa anakartta sorun vardir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoomKing

Bios ekrani gelmiyorsa anakartta sorun vardir.

Ama bilgisayar açılıyor yani hatta şu an o leptopdan yazıyorum :D
  • Ctrl shift esc yap, calistir'a gel oraya explorer.exe yaz bakalim aciliyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: agonfighter

Ctrl shift esc yap, calistir'a gel oraya explorer.exe yaz bakalim aciliyor mu

Hayır yani denedim ben onları her yoldan görev yöneticisine ulaşmayı ama hiçbiri işlemedi :D
  • Rusqar60 kullanıcısına yanıt
    Bilg acilirken f8'le gir son calisan sistem ayarlarina gel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: agonfighter

Bilg acilirken f8'le gir son calisan sistem ayarlarina gel

Ya onları denedim ama olmuyor sanırsam ya da belki monitore gelmiyordur yani leptopun kendi ekranı kırık monitorden çalıştırıyorum öyle bir ihtimal var mı boısun monitore gelmeme olasılığı ile ilgili? :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.