Şimdi Ara

Bilgisayarı açtığımda ekrana görüntü gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arkadaşlar bilgisayarı açtığımda ekrana görüntü gelmiyor. bilgisayar normal çalışyor gözüküyor, ekranı aynı kabloyla laptopa bağladım o da çalışıyor. fakat pcyi taktığımda siyah ekran..ama bu siyah ekranın rengi açılıp koyuluyor pcnin açılıştaki sayfalarına göre..bilgisayarcı ekran kartının yandığını söyledi. ama emin olmak istedim. doğru mudur? başka bir olasılı kvarmı? ayrıca açılmamaya başlamadan bir gün önce de görüntüde yer yer gariplikler oluyordu. alttan çizgiler falan çıkıyordu..

soru 2
    eğer teşhis doğruysa pcye bir ekran kartı almam gerekiyor.
    anakart: Asus P4VP-MX ..özelliklerinde agp 4x desteği var. peki bu durumda agp 8x çalışır mı? performasn kaybı ne kadar olur? direk 4x almam daha mı mantıklı?
    yorumlarınızı bekliyorum..teşekkürler..

he birde güç kaynağım arex 400watt ve +12v 14a ve -12v 0.5a .. bu durumda muhtemel bir hd3650 agp 8x (tabi üstteki 8x olayının cevabına göre) sorun yaratırmı? işlemcim de p4 2.4ghz..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 1650 pro agp modelini önerebilirim. agp 4X ile çalışır.Fiyatıda 75-80 ytl civarı.Daha fazlasına gerek yok.Ölü yatırım olur.
    Ekran kartın bozulmuş görünüyor.en sağlam tehşisi ekran kartını başka bir bilgisayara takarak anlayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkep -- 8 Ağustos 2008; 0:14:53 >
  • yorum için teşekkürler..muhtemelen 2.el 1650 pro düşünüyorum. psum 400watt fakat arex diye birşey muhtemelen dandik baya. 50ytlye falan alınmıltı zamanında. bir sorun yaratır mı? birde 1650 de 4x desteği gözükmüyor özelliklerde emin miyiz bunda?
  • arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. bilgilerinizi paylaşın lütfen. sorumu tekrarlayım. 4x destekli asusp4vp-mx anakarta 8x ekran kartı olur mu? bir kaç yerde çalışmıyor vs. diye okudum. hatta sususun forumlarında da çalışmadığını söyleyenler olmuş. emin olmak istiyorum. ve piyasada 4x kart varmı ben göremedim.
  • Tüm agp 8x kartlar 4x anakartlarla da uyumludur.
  • AGP kartlar hem 4x hem de 8x çalışabiliyor bildiğim kadarıyla. Anakartta 8x desteği varsa direk 8x olarak çalışır yoksa 4x olarak.

PSU yeterli bence ona para harcamana gerek yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: alper24

arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. bilgilerinizi paylaşın lütfen. sorumu tekrarlayım. 4x destekli asusp4vp-mx anakarta 8x ekran kartı olur mu? bir kaç yerde çalışmıyor vs. diye okudum. hatta sususun forumlarında da çalışmadığını söyleyenler olmuş. emin olmak istiyorum. ve piyasada 4x kart varmı ben göremedim.

AGP 1x ve 2x lerin voltajları 4x-8x den farklı...Yani 4x-8x kardeş sayılırlar, PCI-express ve PCI-Express 2.0 gibi..yada USB 1.1 ve 2.0

ancak bazı istisna durumlarda 8x kartlar 4x anakartlarda çalışmayabiliyor..Genelde SIS çipsetli anakartlarda oluyordu bu sanırım..Seninki VIA

Bilgisayarcı da AGP 8x destekli ucuz bi fx5200 filan varsa onunla çalışıp çalışmadığını test edebilirsiniz...Hatta aslında bilgisayarcı %99.9 ihtimalle agp8x ekran kartı takarak görüntü almış ve eski ekran kartınızın bozuk olduğunu söylemiştir..Zira AGP4x ekran kartı bulması biraz zor

radeon1650 almaya niyetlenirseniz de DDR2 Ram kullanan modellerinden uzak durun diyeceğim ama Piyasa onlarla dolu..İkinci el kartlarada yönelebilirsiniz tabiii

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekrana görüntü gelmiyor
    11 yıl önce açıldı
    Bilgisayara Görüntü Gelmiyor
    10 yıl önce açıldı
    Ekrana Görüntü Gelmiyor
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim anakrtımda 4x destkeli ve ben sapphire radeon 9550 kullanıyorum çok da iyi performans veriyor tabi oc de yapıyor %50 den fazla performans artışı oluyor
    fifa 2007 yi 1280*1024 full detay da oynuyor noaa ve noaf de
    yani çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim ama marka tercihi sana kalmış eğer oc yaparım diyosan sanırım msi çok ii oc oluyor sonra sapphire bide alırken 128 bit olmasına dikkat et 64 bit(varmı bilmiyorum) olmasın
  • hepinize çok teşekkürler arkadaşlar çok yardımcı oldunuz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.