Şimdi Ara

Bilgisayardan vazgeçemiyorum ama açıncada yapıcak birşey bulamıyorum. (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
1
Favori
13.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Depresyon teşhisi koymada yardımcı sorulardan biri de şöyledir: Önceden zevk alarak yaptığınız şeylerden artık eskisi kadar zevk alamadığınızı düşünüyormusunuz? diye. Cevap evet se ; -Tak tak tak!!
    -Kim o?
    -Depresyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: medikal781
    Depresyon teşhisi koymada yardımcı sorulardan biri de şöyledir: Önceden zevk alarak yaptığınız şeylerden artık eskisi kadar zevk alamadığınızı düşünüyormusunuz? diye. Cevap evet se ; -Tak tak tak!!
    -Kim o?
    -Depresyon

Güzel bir yaklaşım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Şöyle saçma sapan konular açmayın yaa..

Çok yapıcı bir yorum olmuş Empati böyle birşey olsa gerek ama bi sn ... kendi kendine ?
  • Bu değişim bendede mevcut. Yaş 30 olunca böyle oluyor demek ki (: . Şimdide oyunları takip ediyorum. Oynamak istiyorum. Fakat kendimde bişey tesbit ettim ki bir oyunun çıkış haberi, o oyunun dvd sine ulaşma, ve onu pc ye kurma anım, o oyunu oynamaktan bana daha büyük bi keyif veriyor nedendir anlamadım (: Oyunu kuruyorum o oyunun ikonunu oyunlar klasöründe görüyorum, o yun bilgisayarımda varmı ? var haaa o zaman tamam :) Oynuyorum biraz sonra bugün oynarım yarın oynarım derken öyle öyle gidiyor oynayamıyorum. Oynayacağım bir yığın kurulu oyun olduğu halde bende yeni çıkacak oyunları takip ediyorum. Bendeki pc oyun zevki, o oyuna ulaşma, pc ye kurma ve çalıştırma olmuş meğerse... Hele birde oyun çalışmadımı tamam o daha zevkli oyunu çlıştırana kadar yok bilmem ne dosyası eksik yok ekrak kartı driveri güncelle.. ta ki oyun ikonuna tıkladığında hiç bir hata vermeden oyunun içine girene kadar... sonra işte bu !! Hani oyun ikonuna tıklarsınız hiç bi hata vermez ekran kararır çıkacak ilk ekran görüntüsünü beklersin, birde çalıştımı yemede yanında yat. Sonra iki kurcala oyunu kapat geri :) 2 saat uğraş didin çalıştırıcam diye 5 dakka oyna kapat

• pc den bol bol sıkılırım ama bazende pc benden sıkılır.

kısacası bu olay herkesde biraz var. çok beklediğin bir oyun veya yeni bir teknoloji gelince heves tekrar başlar. bu böyle sürüp gider
  • Two Worlds 2 yi oyna.Saatlerce başından kalkamassın sonra.
  • bence de yaşla alakalı bir durum.bir kaç kişi "hislerime tercüman olmuşsun" gibi bi şeyler yazmış.ben de katılıyorum şu an ben de aynı durumdayım.yaş geçince heyecan, heves de azalıyor.(PC başında geçirilen saat ve günlerin uzunluğu da bunda etkili tabi) Ya da çok arzu edilene ulaşmanın sebep olduğu hüzün de olabilir.Çözüm ise "kendi beden ve akıl yaşına uygun" bir arkadaş grubuyla bir araya gelip her gün belli saatlerde multiplayer oynamak.Onu da bulmak şu sanal alem samimiyetsizliğinde ne derece kolay olur onu bilemem....
  • quote:

Orijinalden alıntı: OHePSiyaHGiyeR

Fakat kendimde bişey tesbit ettim ki bir oyunun çıkış haberi, o oyunun dvd sine ulaşma, ve onu pc ye kurma anım, o oyunu oynamaktan bana daha büyük bi keyif veriyor nedendir anlamadım (:

+Aynen...
  • Bende sıkılıyordum biraz.
    Bilgisayarımdan 4 gün uzak kalmam gerekti ve deli gibi özlüyorum
    En sevmediğim oyunu bile oynamaya razıyım şimdi.
  • quote:

Bu değişim bendede mevcut. Yaş 30 olunca böyle oluyor demek ki (: . Şimdide oyunları takip ediyorum. Oynamak istiyorum. Fakat kendimde bişey tesbit ettim ki bir oyunun çıkış haberi, o oyunun dvd sine ulaşma, ve onu pc ye kurma anım, o oyunu oynamaktan bana daha büyük bi keyif veriyor nedendir anlamadım (: Oyunu kuruyorum o oyunun ikonunu oyunlar klasöründe görüyorum, o yun bilgisayarımda varmı ? var haaa o zaman tamam :) Oynuyorum biraz sonra bugün oynarım yarın oynarım derken öyle öyle gidiyor oynayamıyorum. Oynayacağım bir yığın kurulu oyun olduğu halde bende yeni çıkacak oyunları takip ediyorum. Bendeki pc oyun zevki, o oyuna ulaşma, pc ye kurma ve çalıştırma olmuş meğerse... Hele birde oyun çalışmadımı tamam o daha zevkli oyunu çlıştırana kadar yok bilmem ne dosyası eksik yok ekrak kartı driveri güncelle.. ta ki oyun ikonuna tıkladığında hiç bir hata vermeden oyunun içine girene kadar... sonra işte bu !! Hani oyun ikonuna tıklarsınız hiç bi hata vermez ekran kararır çıkacak ilk ekran görüntüsünü beklersin, birde çalıştımı yemede yanında yat. Sonra iki kurcala oyunu kapat geri :) 2 saat uğraş didin çalıştırıcam diye 5 dakka oyna kapat

Abi evlimisin ? Yada evli degilsen yeni bir sevgilin falanmi oldu :)

Bende aralik ayina kadar habire oyun oynayan bi insandim. İsten eve gecer arkadaslari toplar oyun oynardim. Kiz hayatima girdi ne oyun kaldi ne bisey. Gittim tdu2 crysis 2. Black ops falan orj aldim daha hicbirini bitirmedim. Bnde ayni durumdayim ne yapicaz bilmiyorum. =)

• Bence bilgisayarda tüketme devrini kapatıp üretime geçmelisin, yani bişiler öğren web tasarım gibi programlama gibi grafik gibi birde bundan para kazanmaya başladın mı dadından yenmiyor :D
  • Ohepsiyah arkadaşım duygularıma tercüman olmuşsun. Alien vs predator u çıktığında almıştım hala bilgisayarda yüklü oynayıp bitireceğim. Şu an arada bir criysis oda en fazla bir saat sonra sıkılıyorum. Ne olacak bizim halimiz. Yaşlanıyormuyuz yoksa:(
  • quote:

Bu değişim bendede mevcut. Yaş 30 olunca böyle oluyor demek ki (: . Şimdide oyunları takip ediyorum. Oynamak istiyorum. Fakat kendimde bişey tesbit ettim ki bir oyunun çıkış haberi, o oyunun dvd sine ulaşma, ve onu pc ye kurma anım, o oyunu oynamaktan bana daha büyük bi keyif veriyor nedendir anlamadım (: Oyunu kuruyorum o oyunun ikonunu oyunlar klasöründe görüyorum, o yun bilgisayarımda varmı ? var haaa o zaman tamam :) Oynuyorum biraz sonra bugün oynarım yarın oynarım derken öyle öyle gidiyor oynayamıyorum. Oynayacağım bir yığın kurulu oyun olduğu halde bende yeni çıkacak oyunları takip ediyorum. Bendeki pc oyun zevki, o oyuna ulaşma, pc ye kurma ve çalıştırma olmuş meğerse... Hele birde oyun çalışmadımı tamam o daha zevkli oyunu çlıştırana kadar yok bilmem ne dosyası eksik yok ekrak kartı driveri güncelle.. ta ki oyun ikonuna tıkladığında hiç bir hata vermeden oyunun içine girene kadar... sonra işte bu !! Hani oyun ikonuna tıklarsınız hiç bi hata vermez ekran kararır çıkacak ilk ekran görüntüsünü beklersin, birde çalıştımı yemede yanında yat. Sonra iki kurcala oyunu kapat geri :) 2 saat uğraş didin çalıştırıcam diye 5 dakka oyna kapat

beni de tarif etmişsin bu arada.oyunlara kolay ulaşmanın etkisi büyük.mesela cod 4'ü multisi için kurdum multisini kac saat ugrastım yaptım ama bu seferde oynamıyorum.diyeceksiniz ki orjinal al.yaşadığım yerde orjinal oyun satan yer yok.internet alısverisinde mecbur kalmadıkca kullanmam,o konuda biraz eski kafalıyım.assassin's creed ve mass effect serisi dışında da bağlayan oyun yok beni.özellikle assassin's creed ki zaten orjinal alıp oynadığım bi oyundur.diğer oyunları da 1 kere bitirdikten sonra bi daha oynamıyorum.bu arada yaş 24.masaüstünde yenile sürem artıyo git gide.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi criminal550 -- 6 Mayıs 2011; 19:11:00 >

• GÜZEL BİR KONU 30DK'dEN DAHA UZUN BİR SÜRE KALDIM
  • bu sorun bendede olmaya basladı..pc i acıyorum yapacak bir sey bulamıyorum..allahtan donanımhaber forum var
  • adam konuyu açalı nerdeyse 2 sene olmuş ama konu çoğu kişiyi ilgilendirdiği için halen güncel.yukarıdaki yazılanların çoğuna katılıyorum özellikle yaş ilerlemesi oyun çeşitliliği rahatlık gibi sebeplr sayılabilir.
    çoğu yaşı ilerlemiş pc kullanıcısı gibi bendede bu sorun vardı..single gerçekten sıkıyor artık.online oyun singleden daha iyidir ama asla aynı ortamda arkadaşlar eş dost yada kafa dengi yegenlerle muhabbbet edip bişeler yiyerek oynamanın yerini tutmuyor.4-5 kişiyle aynı ortamda bi pes turnuvasının counterin zevkini hiç bi oyundan alamazsınız tek başınıza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DİGİMAX55 -- 9 Mayıs 2011; 1:42:13 >
  • Piyasada onlarca oyun var gerçekten kaliteli.2 günde biri bitirsen,ömür yetmez
    Nasıl yapacak birşey bulamıyorsunuz anlamıyorum
  • Hep beraber bir online oyuna başlayabiliriz.
  • Malesef bende de avr bu sendrom. Ac Brotherhood dan en son zevk aldım ondan sonra kurulu olan oyunların hepsine bakıyorum öle. Bi ona tıklıyorum jeneriğini izliyorum ana menüde kapatıyorum. Sonra oyundan çıkıyorum face e bakıyorum. Ordan çıkıyorum başlat bilgisayarım. Çıkarılabilir birim e tıklıyorum fimlere bakıyorum hızlı hızlı. Sonra tekrar oyun simgesine tıklıyorum böyle bütün akşamımı heba ediyorum.

İşteyken eve gitsemde crysis 2 oynasam diye düşünüyorum eve gidince keyfim kaçıyor. Pc de hiçbirşey zevk vermiyor nedense.
  • En iyisi, PS360 alıp oyunları da orjinal olarak edinmek. Hiç olmazsa süreci biraz uzatır, daha geç sıkılırsınız. PC'ye 1,5 sene önce ekran kartı aldım; diğer cpu vs donanımlarını 3 seneye yakın süredir değiştirmedim. Uzun bir süre daha da değiştirmem. O lüzumsuz parçalara para vermek yerine konsol ve oyunlarına para veriyorum, pc'de olsa indirip kenara atacağım oyun gözümde değer kazanıyor, çok daha zevkli oluyor PC'ye çıkmayan onlarca exc, sorunsuz ve sabit oyun platformu olması da cabası.
    Konsolu PC'den ayrı bir ortama yerleştirin. Mümkünse ayrı bir oyun odası olsun yani. Ekranı, hoparlörü-kulaklığı konsola özgü-sabit olsun, kafanız başka yere gitmeden direkt oyuna odaklanın (vakit bolsa:d). PC'lerin suyunu çıkardığımız için artık zevk vermiyor ama konsolda o eski tadı yakalamak mümkün.

Yok PC takılacaksanız da, Bad Company 2, CoD4, World of Tanks gibi oyunları arkadaşlarınızla online oynayın. Steam'den oyun satın alın-sadece Steam'de akarak konsol havasını yakalamaya çalışın. Başka türlü zor; hele single oyunları PC'de oynamak acayip zor. "Alt-tab yapıp şuna bakayım, du msn'den biri bişey yazmış" diye diye, eh bir de sabit bir achievement sistemi de olmayınca, insan odaklanamıyor.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.