Şimdi Ara

Bilgisayardan telefonla konuşma???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
8.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlık pek iyi olmadı ama ben bilgisayarımla bir evi aramak istiyoorum.para verilip te konuşulanlardan değil.ev telefonuna bağlanarak bu telefon üzerinden arama yapıyormuş gibi pcden konuşmak istiyorum.evde telefonda yok(öğrenciyiz pek işe de yaramaz diye almadık)
    evde tel hattı var ve sadece internet bağlantısı için aldım fakat kontor darlığından dolayı turktelekomun her ay verdiği 100kontor(tam olarak bilmiyorum)u harcamak istiyorum.acaba bir program varmı bilgisayardan arama yapmak için?

• 56k modemin varsa pc'yi telefon olarak kullanabilirsin. Yanlız 56k modemin sesi hoparlöre verme özelliğinin olması gerekiyordu.
    Bende eskiden us robotics pci 56k modem vardı, kendi üstündeki kulaklık ve mikrofon soketleri sayesinde direkt modem üzerinden konuşma yapabiliyordun.
    Ama üzerinde çıkış olmasına gerek yok, telefon hattının sesini out olarak ses kartına gönderebilen her modem ile bunu yapabilirsin. (onboard da olabilir)

Bilgisayardan telefonla konuşma???

Bu program da işini görebilir :http://www.softpedia.com/get/Others/Miscellaneous/Phone-Dialer-Pro.shtml

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.