Şimdi Ara

Bilgisayardan Ses Ters Geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarım XP kulaklıkdan ses ters geliyor araştırdım hiç bir yerde bulamadım çözümünü, kulaklığın sağ tarafından sol tarafın sesi gelıyor sol tarafdan ıse sagdakı ses gelıyor ters ses yani,, kulaklıgı ters falan takmıyorum baska kulaklık getırıpde denedım gene aynı bir ışık tutacak dost yokmu bu arada ses kartım bu galiba -> C-Media Wave Device

• Ses kartı ayarlarından bakın ordan düzelmezse, 20 cm kadar bir ara kablo yaptırıp kablolarıda ona göre bağlatırsanız işinize yarar.
  • en basit çözümü uygula kulaklığı ters çevir.
  • kulaklığı ters çevireyimde, o zaman mikrofona konuşamam kulaklıgın yapısı öyle,mikrofon 360 derece dönmüyor, ses kartı ayarlarınada kaç kere baktım değiştirdim olmuyor, şu 20cm ara kablo işini biraz daha açarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamplay -- 31 Ekim 2010; 3:45:46 >
  • kulaklık jakını ön panelemi takıyorsan.
    önpanelde ise anakarta montaj soketi ters takılmış olabilir.
    kablo işi ise 20 santim kablo bi dişi bi erkek stero jak ile yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdivrik -- 31 Ekim 2010; 19:31:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: komodoyago

kulaklığı ters çevireyimde, o zaman mikrofona konuşamam kulaklıgın yapısı öyle,mikrofon 360 derece dönmüyor, ses kartı ayarlarınada kaç kere baktım değiştirdim olmuyor, şu 20cm ara kablo işini biraz daha açarsanız sevinirim

Arkadaşın dediği gibi ön panele takıyorsan bağlantı yerinden düzeltebilirsin. Benim söylediğim ara kablo şeklinde tanıdığın bir elektronikçi varsa kolayca yapabilir,uzunluğuda sana kalmış,sadece sesin yönünü ters bağlayıp yapacak.
  • kulaklık arkaya takılı ses kartına, onboard a takınca ses vermıyor tavsiyeleriniz için teşekkürler gidip yaptıracağım inşallah çünkü ses kartı ayarları pc ayarları falan hepsi normal
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses tek hoparlörden geliyor
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdivrik

kulaklık jakını ön panelemi takıyorsan.
    önpanelde ise anakarta montaj soketi ters takılmış olabilir.
    kablo işi ise 20 santim kablo bi dişi bi erkek stero jak ile yapabilirsin.

sayende çözdüm :) teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.